Nye gulv fra Berry Alloc på Bygg Reis Deg

På Bygg Reis Deg i neste uke vil Berry Alloc presentere seks nye dekorer i den svært populære Grand Avenue-serien.

- Høytrykkslaminat gulv er i vinden som aldri før og vi gleder oss til å presentere de nye dekorene og hvor to av dem er spesielt rettet mot prosjektmarkedet, sier markedskordinator Tove Langøy i Berry Alloc i en pressemelding.

Interessen for gulv er større enn noen gang og gulvet har gått fra å være en nødvendig del av hjemmet til å være noe av det første folk legger merke til når de kommer på besøk.

- Med høytrykkslaminatgulv får sluttkundene i både pose og sekk: Gulv med en lekker treoverflate som er vedlikeholdsfritt og som ser like fint ut år etter år. Stadig flere håndverkere og forbrukerkunder opplever fordelene med våre nye høytrykkslaminerte gulv. Vi opplever derfor en betydelig økning i salg av laminatgulv, og at dette øker i forhold til parkett. Laminatgulv utgjør nå 1/3 av totalmarkedet i Norge, sier Langøy.

Seks nye dekorer

Grand Avenue-serien til Berry Allov består i dag av 10 dekorer, og består av ekstra lange og brede bord. Derfor har de også fått navn etter kjente gater rundt om i verden. På Bygg Reis Deg vil Berry Alloc presentere de nye dekorene.

– Lafayette er en ny utgave av Champs Elysess, men med en ny ”wood structure” overflate spesielt rettet mot prosjektmarkedet. Vi har gjort den samme justeringen med nye Potsdamer, fra tidligere Ku Damm. Denne har har også fått ny overflate og er også rettet mot prosjektmarkedet. Magnificent Mile er en ny crossover dekor siden trenden nå går mot bruk av mere mørke farger. Denne kan brukes mot hvitt og grått og over mot brunt. Dekoren er også ren og soft uten kvister. Karl Johan består av dekor i ask og oppleves som lys og luftig. Vi har tatt denn inn etter ønske fra det danske markedet og som er trendsettere i Norden. Embassy Row er markert grå og gjør seg spesielt mot hvite vegger og interiør. Nyhavn er en videreføring av vår bestselger i Original-serien, Købehavn Eik, sier Langøy.

Enkelt og trygt å legge for håndverkeren

Ifølge Langøy er høytrykkslaminat kjent for sin ekstreme holdbarhet, som den får fra sin 0,6 mm tykke høytrykksoverflate, noe som er 3 ganger tykkere enn tradisjonell laminat.

– Våre gulv tåler mye bruk, ulike former for støt og stor belastning. Derfor har vi innført en 10-års garanti for næringsbygg og livstidsgarantier for boliger. Bordene passer optimalt for kjøkken, gang, stue, kontorer og andre rom med høy aktivitet, avslutter Langøy.