Pål Berntsen

View Software ansetter 14 nye medarbeidere

View Software, som jobber med programvare for forvaltning, drift og vedlikehold av bygg, maskiner og rullerende materiell har den siste tiden ansatt 14 nye medarbeidere ved selskapets kontorer i Moss og Trondheim. 

Nyansettelsene er et resultat av strategi om å løfte og videreutvikle View Software sin posisjon i Norge og internasjonalt. Selskapet har nå 52 ansatte som betjener over 500 kunder og 12 000 brukere.

– Vi opplever økt etterspørsel etter våre løsninger innenfor områdene forvaltning, drift, vedlikehold og produksjonsplanlegging. Med ansettelsene av nye medarbeidere har View Software styrket kompetansen innenfor så vel programmering, fagkonsulenter og ledelse. Vi vil i tiden fremover vokse både organisk og gjennom oppkjøp, sier administrerende direktør Pål Einar Berntsen. View Software fikk i mai 2017 inn Viking Venture på eiersiden med 49 prosent eierandel.

Blant de 14 nyansatte vil ni jobbe ved View Software sitt kontor i Trondheim og de øvrige fem ved hovedkontoret i Moss. Selskapet forventer å ansette flere medarbeidere i løpet av dette året.