Ill: Romfarer Arkitekter AS

WK Entreprenør signerte skolekontrakt med Undervisningsbygg

Nå er alt klart for byggetrinn 2 på Løren skole i Oslo. Mandag signerte Undervisningsbygg og WK Entreprenør AS kontrakt. 

Her skal Løren skole få en ny skolebygning på drøyt 5600 kvadratmeter. Bygget skal huse 5. – 7. trinn i fire paralleller samt en spesialavdeling med plass til 20 elever.
- Dette skal bli et flott og moderne skolebygg som vil passe godt til eksisterende bygg, sier administrerende direktør i Undervisningsbygg Rigmor Hansen.

Gjennomføringsmodellen er totalentreprise og WK Entreprenør AS er tildelt oppdraget.
- Dette er den tredje skolen vi bygger nå med Undervisningsbygg, og vi gleder oss til å sette i gang, sier daglig leder i WK entreprenør Britt Røed Lohne.

Byggetrinn 1 på Løren skole innebar å rehabilitere skolen til en fire parallellers barneskole for 1. – 4. trinn og hadde åpning til skolestart 2014.

Fakta Løren skole:

Ny skolebygning på 5 622 m²

FKOK 2012 benyttes.

Kontraktssum inkl. mva kr 202 613 321,-

Ferdigstillelse 2019.

Administrerende direktør i Undervisningsbygg Rigmor Hansen, prosjektleder i Undervisningsbygg Monica Ellingjord, prosjektleder i WK Jørn Wegger, avdelingsleder i WK Elvir Hasic og daglig leder i WK Britt Røed Lohne og . Foto: Benedicte Nylund/Undervisningsbygg