Illustrasjonsfoto: Drammen Liftutleie.

Drammen Liftutleie styrker seg på underbrolifter

Drammen Liftutleie inngår samarbeid med Wemo-Tec GmbH og Frantz Schrum Aps.

Drammen Liftutleie får dermed mulighet til å tilby kundene brede og profesjonelle løsninger på tilkomst på bruer i hele Norge, skriver selskapene i en pressemelding.

– Med Drammen Liftutleie som partner får vi en erfaren og respektert samarbeidspartner i Norge. Vi har allerede 10 års erfaring med Frantz Schrum i Sverige og Danmark. Når vi legger Drammen Liftutleies grunnstamme av brulifter sammen med Wemo-Tecs flåte av alle brulifttyper, kan vi dekke de fleste behov for tilkomst på bruer, melder Wemo-Tec

Wemo-Tec er, ifølge pressemeldingen, Europas største utleier av underbrolifter med mer enn 60 enheter.

Selskapet har et bredt spekter av lifttyper, alt fra små lifter til mindre bruer, til store lifter til brede motorveibruer med spesialutstyr til arbeid 80-100 meter under veibanen på bropilarer og buer for inspeksjoner.

Wemo-Tec har også spesielle lifter til reparasjon og vedlikeholdsarbeid samt spesiallifter til bruk i tunneler for rask fremføring og dermed mindre generende for trafikken. Wemo-Tec har i tillegg, som de eneste i Europa, underbrolifter for bruk på jernbane, står det i meldingen.