Illustrasjon: Backe Gruppen / Arkitektgruppen Lille FrøenIllustrasjon: Backe Gruppen / Arkitektgruppen Lille FrøenIllustrasjon: Backe Gruppen / Arkitektgruppen Lille FrøenIllustrasjon: Backe Gruppen / Arkitektgruppen Lille FrøenIllustrasjon: Backe Gruppen / Arkitektgruppen Lille FrøenIllustrasjon: Backe Gruppen / Arkitektgruppen Lille FrøenIllustrasjon: Backe Gruppen / Arkitektgruppen Lille FrøenIllustrasjon: Backe Gruppen / Arkitektgruppen Lille Frøen

Backe og Lille Frøen vant konkurranse om ny ungdomsskole i Nittedal

Nittedal eiendom KF vil inngå kontrakt med Backe Stor-Oslo og Backe Romerike i samarbeid med Arkitektgruppen Lille Frøen om nye Nittedal ungdomsskole.

Det skiver Nittedal kommune i en pressemelding fredag.

Nittedal eiendom KF utlyste våren 2017 en konkurranse for å finne samspillentreprenør med forslag til nye Nittedal ungdomsskole. Fire forslag har blitt presentert for kommunen og for Nittedals innbyggere i et åpent møte. Innbyggernes spørsmål og innspill er tatt med i evalueringen, skriver kommunen.

Evalueringsgruppen har vurdert tilbudene på bakgrunn av tildelingskriteriene i konkurransegrunnlaget, pris, kvalitet og kompetanse og oppdragsforståelse, og har landet på at kontrakten for prosjektering og bygging av skolen går til Backe Stor-Oslo og Backe Romerike i samarbeid med Arkitektgruppen Lille Frøen.

Dette løsningsforslaget vil bli lagt til grunn i det videre arbeidet med ny Nittedal ungdomsskole, heter det i meldingen.

Bedømmelseskomiteen var enstemmig i sin konklusjon, og kommunen skriver i meldingen at forslaget var det klart beste av de fire som kom inn.

– De har fått til svært gode løsninger på de allmenne og spesialiserte læringsarealene som vil fungere godt i det daglige pedagogiske arbeidet. Personalet er organisert slik at det kan gi en god voksentilstedeværelse i hele bygget, sier assisterende kommunalsjef Karen Pinholt.

– Dette blir en fantastisk ny skole i Nittedal, der lærerne kan være stolte over å jobbe og alt er lagt til rette for at elevene skal få et godt sted å lære og være supplerer daglig leder for Nittedal Eiendom KF, Laila Jensen.