Erfarne vegplanleggere

Urbanisering, globalisering og klimaendringer utgjør tre av dagens største globale utfordringer – og de har stor innvirkning på infrastruktur og samferdsel. Behovet for å skape tettere og mer velfungerende bomiljøer innenfor eksisterende bystrøk krever bærekraftige, nyskapende og kostnadseffektive ingeniørløsninger.

FirmaRambøll Norge
FylkeSør-Trøndelag
StedTrondheim
Søknadsfrist18.10.2017

Divisjon Veg er i vekst og til vårt kontor i Trondheim trenger vi nå flere samfunnsengasjerte og erfarne vegplanleggere som kan bidra til å utvikle vårt fagmiljø videre.

Om stillingen

Vi søker dyktige vegplanleggere som har evnen til å samarbeide godt med ulike fagområder og aktører. En hovedoppgave vil være å delta i, og lede flerfaglige samferdselsprosjekt. I tillegg er det viktig å være en støttespiller for yngre medarbeidere og delta aktivt i avdelingens og divisjonenes videre utvikling. Viktige oppgaver vil være:

• Gjennomføring av store flerfaglige prosjekter

• Sikre god koordinering og bidra til en sikker, rask og målrettet gjennomføring

• Delta i markeds- og tilbudsarbeid

Hvem vi søker

Vi ser etter deg som har utdanning som sivilingeniør/ingeniør eller tilsvarende og som har erfaring fra vegplanlegging og prosjektering av samferdselsoppdrag. Du må ha evnen til å jobbe i flerfaglige team, og gjerne ha interesse for oppdragsledelse og kundekontakt. Andre viktige egenskaper og kvalifikasjoner vil være:

• Kjennskap til/kunnskap om relevante regelverk og håndbøker

• Erfaring med prosjekteringsverktøy som Novapoint, G-prog m.fl.

• Interesse for samfunnsutvikling

Rambøll tilbyr:

Som global samfunnsrådgiver gir vi våre medarbeidere muligheter for personlig og faglig utvikling. Vi tilbyr gode betingelser med attraktive forsikrings- og pensjonsavtaler, fleksibel arbeidstid og svært gode ferieordninger. Hos oss får du brukt din kunnskap til å skape bedre samfunn og høyere livskvalitet for menneskene som bor der. Sammen med våre kunder søker vi mot nye løsninger som balanserer menneskelige og kommersielle behov. Derfor trenger vi deg som ser forbi det åpenbare.

Send inn din søknad/CV ved å klikke på ”Søk stilling”-knappen og følge instruksjonene på denne siden

Velkommen som søker!

Ta gjerne kontakt dersom du ønsker ytterligere informasjon om stillingen:

Avdelingsleder for Areal og samferdsel Monica Buran, monica.buran@ramboll.no tlf. 91796209

Vis flere stillinger: