Halvor Jensen

NTI åpner avdeling i Stavanger

– Målet er å støtte den lokale industrien med løsninger og trygge råd som gjør det enklere å lykkes i den fjerde industrielle revolusjonen, sier administrerende direktør i NTI Norge, Halvor Jensen.

Den nye avdelingen åpner ved årsskiftet, og selskapet er i gang med å rekruttere lokale eksperter.

- Bakgrunnen er todelt; for å bedre betjene kundene som selskapet har i området, og for å vinne nye kunder i landets mest spennende industriregion. Det foregår enormt mye i landsdelen, både i eksisterende industri og innovasjonene vi skal leve av i fremtiden, som fornybar energiproduksjon. I bagasjen har vi erfaringer og løsninger som forbedrer arbeidsformer og fornyer produksjonsprosesser blant de som designer, konstruerer, tegner, beregner og planlegger, sier Jensen.

NTI har 250 rådgivere i Norden og Tyskland. Selskapet har allerede kontor i fem norske byer, og Rogalandsavdelingen blir kontor nummer 21 i Norden.

- Utvikling går raskere, og perspektivene er nå langt større enn noensinne tidligere i historien. Bransjer og virksomheter endres på rekordtid. Vi har et slagkraftig rådgivningsteam som hjelper kundene lykkes med endring, blant annet ved å kunne trekke inn bransjens fremste ressurser ved behov. Det handler om å jobbe tett sammen med kundene for å endre strategier, løsninger og prosesser for å møte kravene og behovene som kommer, påpeker Jensen.

Jensen er trygg på at satsningen vil bære frukter siden det er stor etterspørsel etter kunnskap og løsninger som styrker konkurransekraften.

Åpningen av avdelingen skjer mot slutten av 2017, og rekrutteringen er i full gang.

- Arbeidskontrakter er signert, og flere er på vei inn, sier Jensen.