Arkivfoto

Byggeindustrien produserer det offisielle messemagasinet til Bygg Reis Deg

Byggeindustrien har gitt ut det offisielle messemagasinet til messen i en årrekke. – Dette skal vi gjøre også i år, sier sjefredaktør Arve Brekkhus.

Bygg Reis Deg 2017 nærmer seg nå med stormskritt – messen går av stabelen på Norges Varemesse 18. - 21. oktober.

– Messeutgaven for Bygg Reis Deg 2017 kommer ut med Byggeindustrien nummer 16 - som har utgivelse 12. oktober, med deadline 29. september. Her vil du finne mye stoff om og for messen – i tillegg til øvrige artikler og reportasjer som omhandler hele den profesjonelle delen av næringen, legger Brekkhus til.

Selve messemagasinet blir produsert på vegne av Bygg Reis Deg.

Arbeidet med messeutgaven er nå i full gang og redaktøren oppfordrer utstillerne til å ta kontakt om de har noe spennende å fortelle rundt sin deltakelse på arrangementet.

– Vi ønsker innspill rundt det meste som skal foregå under dette arrangementet, og vi kommer selvsagt også til å være til stede med store deler av staben under selve messen. Det settes opp en egen redaksjon på Byggeindustriens stand (E03-12) på Bygg Reis Deg – hvor du også får god mulighet til å treffe oss, legger Brekkhus til.

I tillegg til messemagasinet kommer Byggeindustrien også til å ha en omfattende dekning av arrangementet på bygg.no både i forkant og under messen.

– Vi kommer også til å produsere den daglige nyhetsbulltinen som blir delt ut hver dag messen pågår, legger han til.

Kontakt redaksjonen her

Her kan du skrive ut gratis adgangstegn med vår kode DbOkZW