Ill. Atelier Lorentzen Langkilde

HSHansen fikk fasadeentreprisen på Bodø rådhus

HSHansen har blitt tildelt fasadeentreprisen på Bodø rådhus. Fasaden er en kompleks, tredimensjonal fasade, og oppgaven skal løses med design og modellering i 3D.

Entreprenør for utbyggingen er Gunvald Johansen AS, og Bodø kommune er byggherre. Prosjektet er tegnet av Atelier Lorentzen Langkilde.

I Bodø kommune ønsker man å samle administrasjonen under ett tak. I dag er det ca. 400 medarbeidere spredt på forskjellige steder. Bare 100 av dem jobber i selve rådhuset. Når prosjektet er ferdig, flytter alle de 400 ansatte inn under samme tak.

- Bodø rådhus er en virkelig spennende oppgave, der kompetansen vår igjen er i høysetet. Vi har vært med på rådgivningsprosessen helt fra de første utkastene til prosjektet ble laget. Vi er stolte av at vi har inngått den endelige kontrakten, og vi gleder oss til å lage fasadene på denne arkitektoniske perlen. At oppdraget skal utføres nord for polarsirkelen, tilfører bare arbeidet enda en dimensjon. Vårt Hansen UnitAl-konsept, med 100 prosent prefabrikerte og uorganiske elementer, er som skapt til dette. Vi gleder oss til å utføre enda en oppgave til byggherrens fulle tilfredshet, sier Jesper Madsen, salgs- og markedsføringssjef i HSHansen i en pressemelding.