Foto: Bauhaus

Flere låner tilhenger fra Bauhaus

Byggevarekjeden Bauhaus’ gratistilbud for hengerutleie uten kjøpekrav er stadig mer populært.

Det skriver Bauhaus i en pressemelding onsdag.

For snart to år siden lanserte Bauhaus tilbud om gratis utleie av tilhengere uten krav om at kundene skal kjøpe varer. Siden lanseringen i oktober 2015 har etterspørselen for utleie av tilhengere opplevd en dobling hvert år. I dag tilbyr Bauhaus utleie av fire forskjellige tilhengere i ulike størrelser, heter det i pressemeldingen.

– Vi får stadig tilbakemeldinger fra kunder som setter pris på muligheten til å leie tilhengere gratis. Dette er en ekstra service for de som enten har handlet både større og bredere enn bilen har plass til eller som har behov for å flytte noe fra A til B. Utleietilbudet er også for de som enten skal bygge om eller flytte eller bare ta en tur til gjenbruksstasjonen, sier varehussjef Håkon Halland Pedersen i Bauhaus på Vestby.

Bauhaus’ utleietilbud består av fire forskjellige tilhengere der én er en lukket skaphenger. De øvrige tre er åpne tilhengere, og inkluderer en bred booie tilhenger, en mindre åpen tilhenger og en gittertilhenger, heter det i pressemeldingen.