Illustrasjonsfoto

Trygg Kurs ansetter tre nye rådgivere

Etter nok et år med stabil vekst ser Trygg Kurs seg nødt til å utvide kapasiteten ytterligere, denne gangen innen HMS-kompetanse.

- For å imøtekomme den store pågangen innen HMS-opplæring og -rådgivning, økes kapasiteten nå med tre rådgivere, heter det i en melding fra selskapet.

Trygg Kurs kan vise til solid vekst de siste årene, en trend som har fortsatt uavbrutt i 2017. Key account manager i selskapet, Joachim Eriksen, bekrefter at veksten delvis skyldes en økende pågang fra kunder som ønsker skreddersydde HMS-tjenester.

– Vi har merket at interessen for kursene våre er stigende, samtidig som flere kunder etterspør rådgivning og bistand i forbindelse med eget HMS-arbeid. Den siste tiden har vi derfor sett behov for å øke tilgangen på rådgiverkompetanse, slik at vi kan imøtekomme kundenes ønsker i enda større grad enn tidligere, forteller Eriksen.

Selskapets tre nye rådgivere er allerede i gang og klare.

– Vi er selvsagt svært fornøyd med å få på plass nye systemer og en bredere rådgiverkapasitet. Det er godt å kunne møte den økende etterspørselen med tre svært flinke HMS-hoder i Trygg Kurs-staben, avslutter Eriksen.