Illustrasjonsfoto: Veidekke

Fra UFO til Veidekke

Veidekkes datterselskap UFO Entreprenør i Ålesund blir nå fusjonert inn i Veidekke Entreprenør som en grunnarbeidsavdeling i distrikt Møre og Romsdal. 

- Nå får vi en egen integrert avdeling som er spesialister på grunn- og anleggsarbeid, det gjør oss enda bedre rustet på det lokale og regionale entreprenørmarkedet, sier distriktsleder Stig Mork.

- Denne fusjonen gir oss flere ben å stå på, og enda bedre forutsetninger for å skape verdier for våre kunder her i nord/vest. Vi vil nå få større omfang av eget arbeid på våre prosjekter, og kunder vil oppleve at vi har solid kontroll fra første «spadetak». Vår nye avdeling har maskiner, utstyr, erfaring og kompetanse til å utføre alle typer grunnarbeider for private og offentlige oppdragsgivere, legger distriktsleder Mork til.

Avdelingen får 30 ansatte, hvorav 17 fagarbeidere og 13 funksjonærer. De holder hus på Bingsa i Ålesund, og vil bli ledet av avdelingsleder Geir Folkedal. Formelt fusjoneres nå UFO Entreprenør AS med Veidekke Entreprenør AS, der sistnevnte er det overtakende selskap.