OBOS Boligkonferanse: Grønt ansvar eller bare grønnvasking?

StedOslo, Norge
ArrangørOBOS
Fra21.09.2017
Til21.09.2017
TidspunktTorsdag kl 10.00 - 15.30

Den årlige konferansen er svært populær og samler byplanleggere, eiendomsutviklere – og alle andre som er interessert i boligbygging og byutvikling. Deltakerne kommer for å få en dag stappfull av faglig inspirasjon og mingling med kjente og ukjente.

I år spør vi hvordan boligbransjen går inn i framtiden. Tar boligbyggere virkelig grønt ansvar eller er det rett og slett grønnvasking?

Det er ikke mange år siden miljøspørsmål var et felt for idealistene. Nå er engasjement for miljøet en selvfølgelig for store bedrifter. Men hvorfor? Er dette et ekte engasjement for reduserte klimagasser, eller skyldes miljøengasjementet rett og slett at man vil forbedre eget omdømme?

Dyktige foredragsholdere står klare for å gi deg en dag full av faglig inspirasjon.

Du får blant annet innblikk i forbildeprosjektene som virkelig utfordrer byggemetoder, materialer og hvordan vi skal bo i framtiden.

Dessuten kommer tre personer som jobber på byens tak. De skal fortelle oss hvordan takarealene kan benyttes for å ta vare på økologisk mangfold. Det kan faktisk redde vekster som er i ferd med å dø ut i norsk natur.

Velkommen til en inspirerende dag for alle som tar byutvikling på alvor!

Program og påmelding