Illustrasjon: LPO Arkitekter

Lefdal Installasjon fikk sin største kontrakt på 80 år

25. august ble en merkedag for Lefdal Installasjon AS, da signerte de signerte elektrokontrakten som underentreprenør til Veidekke Entreprenør på Harbitz Torg.

Det er den største kontrakten på elektrotjenester gjennom selskapets over 80 år lange historie.

Kontrakten ble signert med Veidekke Entreprenør, som skal bygge det nye kontorbygget for Harbitz Torg AS - hvor Hafslund blir en av de største leietagerne.

- For oss i Lefdal Installasjon innebærer dette et stort fokus på kvalitet og effektivitet som vi er kjent for sier Tom Andersen og Anders Kapstad i Lefdal Installasjon i en pressemelding.

Harbitz Torg vil bli et nytt landemerke i området og skal være miljøvennlig og energieffektivt. Møller Gruppen som er eier av bygget uttaler at dette skal være et bygg preget av høy teknisk standard og «finish». Lefdal Installasjon skal levere infrastrukturen til lys og varme i samspill med moderne styringssystemer.

Bygget er på totalt 30.000 kvadratmeter og det er beregnet å gå med over 70.000 timer til elektroinstallasjon.

- Vi vil være over 40 montører på det meste. Dette blir et spennende prosjekt som hele organisasjonen vår gleder seg til å gjennomføre, sier Andersen.

Ifølge HR-/personalsjef Bente Lampe er selskapet allerede i gang med bemanningsplanleggingen. Leveranse av Harbitz Torg med store ambisjoner særlig innen miljøtiltak og energieffektivitet stiller store krav til oss som elektro leverandør.

- Våre montører er stolte over det arbeidet de leverer og finner stor motivasjon i å levere sin fagkunnskap inn i signal bygg som Harbitz Torg. I tillegg er det strenge krav til profesjonell prosjektledelse og Lefdal Installasjon har planer om økt kapasitet og kompetanse på dette , sier Lampe.