Ferd Eiendom eier og utvikler Tiedemannseiendommen på Ensjø i Oslo. Selvaag Bolig ble valgt som samarbeidspartner for utvikling og realisering av felt E og F. Her fra felt E. Arkitekt: Arcasa. Illustrasjon: EVE

Ferd Eiendom utvider samarbeidet med Selvaag Bolig på Ensjø

Ferd Eiendom har inngått avtale med Selvaag Bolig om utvikling og realisering av ytterligere 315 boliger på Tiedemannseiendommen på Ensjø i Oslo. Boligene har en forventet salgsverdi på 1,6 milliarder kroner.

 Tomten er regulert til boligformål og forventet salgsstart er i første halvår 2018. Eiendommen ligger inntil Tiedemannsparken, og er en del av den tidligere Tiedemanns Tobaksfabrik.

- Vi er svært fornøyde med å kunne fortsette samarbeidet med Selvaag Bolig. Vi har 380 boliger under utvikling i et 50/50-samarbeid som har fungert svært godt og gleder oss derfor til fortsettelsen, sier direktør i Ferd Eiendom Carl Brynjulfsen.

Selvaag Boligs administrerende direktør Baard Schumann sier at prosjektet er viktig både for selskapene og for Oslo som by.

- Samarbeidet har hittil gitt meget gode resultater, og vi er stolte av at Ferd Eiendom har inngått avtale med oss for et nytt felt. Dette er historisk grunn, og et viktig transformasjonsområde i Oslo der gammel industri blir erstattet med by og boliger. Det er en spennende oppgave vi er glade for å kunne ta del i, sier Schumann.