Pierre Nyströml. Foto : Rickard Kilström

Hunton forsterker styret med svensk kompetanse

For å sikre en sterk utvikling i det svenske markedet går Pierre Nyström nå inn som styremedlem i Hunton Fiber AS.

Hunton Fiber AS har store vekstambisjoner for miljøvennlige og energieffektive byggløsninger i det nordiske markedet. I juni 2016 besluttet selskapet å bygge ny fabrikk for trefiberisolasjon på Gjøvik, som et viktig ledd i satsningen på grønn vekst.

Nyström har mer enn 20 års erfaring med å lede og utvikle foretak både i Sverige og Storbritannia. De siste årene har han jobbet som administrerende direktør for byggevarekjeden Beijer i Stockholm. I tillegg har han erfaring som administrerende direktør i Kvänum kjøkken, prosjektleder i Boston Consulting Group og seniorkonsulent i Andersen Business Consulting. Nyström er utdannet Master of Science fra Handelshøyskolen i Göteborg.

- Hunton er et spennende og fremtidsrettet selskap som har et stort potensiale i det svenske markedet. Jeg ser frem til å videreutvikle selskapets posisjon i Sverige sammen med ansatte, styret og eiere, sier Nyström i en pressemelding.

Det svenske markedet er i stor vekst, en vekst som Hunton ønsker å være en aktiv del av. Hunton har egen fabrikk for konstruksjonsprodukter i Olsfors utenfor Borås, i tillegg til salgskontor i Malmø og distriktsapparat.

Huntons mangeårige styremedlem, Einar Vatne, trekker seg samtidig ut av styret.