Odd-Egil Djøseland trer til side som regiondirektør for Kruse Smith. Foto: Kruse Smith

Djøseland trer til side som regiondirektør - Kruse Smith jakter ny leder i region øst

Odd-Egil Djøseland trer til side som regiondirektør for Kruse Smith på Østlandet etter fire år i stillingen. Distriktssjef Haakon Løberg konstitueres i stillingen og arbeidet med å rekruttere ny regiondirektør er iverksatt.    

Etter til sammen 11 år med pendling til henholdsvis Haugesund og Oslo fant rogalendingen tiden moden for en fastere base i hjemfylket.

- Odd-Egil har lagt ned en formidabel innsats for Kruse Smith-konsernet i sin lederperiode og jeg skulle gjerne sett at han hadde takket ja til å jobbe videre som regiondirektør for øst. Han har stor kapasitet og kjenner bransjen meget godt, men etter mange års pendling er det ikke vanskelig å forstå hans valg, sier konsernsjef Heidi Wolden i en melding fra selskapet.

Djøseland understreker at oppholdet i Oslo har gitt han et svært positivt møte med nye bransjekolleger, konkurrenter og samarbeidspartnere.

- Region øst har hatt en positiv utvikling i den tiden jeg har hatt gleden av å lede kontoret med omsetningsvekst, resultatforbedring og kompetanseheving. At regionen har en høy ordrereserve et godt stykke fremover i tid, gjør at øst er godt rustet for videre utvikling og vekst. Dette var et punkt som bidro til å gjøre mitt valg enklere, sier Odd-Egil Djøseland.

Med base i hjemfylket stiller Djøseland seg til disposisjon for Kruse Smith i enkeltsaker en tid fremover, blant annet som støtte til ny konstituert leder i region øst.

- Sammen med Odd-Egil vi vi bruke litt tid på å vurdere nye oppgaver for han på Forus. Han har en bakgrunn og erfaring som er attraktiv, legger Wolden til.

Djøseland påpeker at han er klar for nye utfordringer.

- Min kompetanse og erfaring tilsier at jeg har noe å bidra med også i Rogaland. Jeg vil bruke noe tid på finne ut av veien videre, enten det blir i eller utenfor Kruse Smith avslutter Odd-Egil Djøseland