Butikksjef Annika Jung og regionsjef Agathe Børhaug. Foto: Ahlsell

Ahlsell satser på «one stop shop» i Bergen

Ahlsell fortsetter sin butikksatsing, og lanserer nå den første butikken i Bergen hvor de har teknisk installasjonsmateriell, verktøy og verneutstyr under samme tak.

Ahlsell har en lang og stolt historie i Hordaland, og med sine syv butikker er det ingen andre regioner i selskapet som har flere enn nettopp her. Avdelingen i Fabrikkgaten er den største av dem, med inntil 140 håndverkere innom hver dag. Når Ahlsell bestemte seg for å rulle ut sitt nye butikk-konsept i Bergen - omtalt som fagmannens "One Stop Shop" - var det naturlig at det ble i denne butikken.

- Fabrikkgaten har i alle år vært komplett på alle våre fag, med unntak av verktøy og verneutstyr. Når vi nå integrerer dette i butikken, er det både fordi vi ønsker å gi våre kundegrupper et totaltilbud uten at de trenger å bruke tid andre steder, men også for at håndverkere generelt både skal finne verktøyet de trenger og kunne slå av en prat med de som kan faget, sier regionsjef Agathe Børhaug i en pressemelding.

Hun forteller at det nye konseptet er et resultat av at Ahlsell sin rene verktøybutikk på Minde - kun et steinkast unna - nå har blitt samlokalisert med Fabrikkgaten.

Hun er ansvarlig for alle butikker og hele salgskorpset i Region Vest, og har store forventninger til det nye konseptet.

- Vi gjør dette først og fremst for å posisjonere oss som det naturlige førstevalget, både for våre kjernekunder og helt nye kundegrupper, i kjølvannet av strategien om flerfaglighet og kryssalg. Resultatet håper vi selvsagt skal gi en god og lønnsom vekst, sier Børhaug.