Thomas Astrup er ny salgs- og markedsdirektør i Cramo. Foto: Cramo.

Ny direktør i Cramo

Thomas Astrup har tiltrådt som ny salgs- og markedsdirektør i Cramo.

Astrup er 35 år og har bred bransjeerfaring innen salg, blant annet fra stillingen som salgssjef i Ramirent, skriver Cramo i en melding.

- Utleiebransjen er en spennende bransje og jeg er glad for å være tilbake. Cramo er et fremoverlent og innovativt selskap som vil sette nye standarder i bransjen fremover. De siste årene har konkurransen tiltatt i bransjen, og vi må videreutvikle våre løsninger og leveransemodeller for å tiltrekke oss og beholde de viktigste kundene. Det er viktig for oss å tilføre verdi til våre kunder. Cramo er en organisasjon med 230 kollegaer som sammen står klare for å ta utfordringen og levere topp kvalitet til markedet. Jeg er stolt av å bli en del av Cramo, uttaler Astrup.

- Jeg er veldig fornøyd med å kunne ønske Thomas Astrup velkommen som ny salgs- og markedsdirektør i Cramo, sier administrerende direktør Bjørn Melheim.

– Thomas har med utgangspunkt i sin utdannelse og tidligere stillinger stor kunnskap og erfaring innenfor salgs- og markedsrettet arbeid i bransjen. Thomas har forretningsteft, og er opptatt av å bygge gode salgsteam, strategisk utvikling og jobbe med kontinuerlig forbedring. Dette er viktige egenskaper i arbeidet med å styrke Cramos posisjon ytterligere fremover, avslutter Melheim.