Fagansvarlig for Perfekte bygg-konferansen, Bjørn Forwald.

Drøfter grønn bygging på blått grunnlag

Årets Perfekte bygg-konferanse foregår på det blå, og temaet er grønn bygging som også er økonomisk forsvarlig.

Det kommer frem av en pressemelding fra konferansen mandag.

Den tjueførste Perfekte bygg-konferansen arrangeres ombord Color Magic mellom Oslo og Kiel, og årets tema er hva konferansen har valgt å kalle «Det blå-grønne skiftet». Dette, forklarer arrangørene, vil si økonomisk forsvarlige tiltak som også er grønne og bærekraftige. Hovedsamarbeidspartnere under årets konferanse er Cavieron, Glamox Luxo og Ahlsell. Seniorrådgiver i Totalreform AS, Bjørn Forwald, er fagansvarlig for årets konferanse, slik han ogsåvar under fjorårets 20-årsjubileum.

– Nytt i år er først og fremst at arrangørene har lagt inn flere tunge faglige tema innen konferansens hovedfokus, uttaler Forwald i pressemeldingen.

– Alle snakker om det grønne skiftet, men vi tror ikke det blir noe grønt skifte dersom det ikke kan forsvares økonomisk. Det økonomiske aspektet kan ikke utelates, og vi tror det ligger en rekke spennende aspekter i å tenke blått og grønt samtidig, konkluderer han.

Arrangørene setter et tak på drøyt 100 deltakere for konferansen. Først og fremst rettes konferansen mot eiendomsforvaltere, eiendomsbesittere, næringslivskunder, entreprenører fra de mindre og mellomstore selskapene og alle som jobber med eiendom og anskaffelser i kommunale, fylkeskommunale og statlige etater. Investorer, utviklere og rådgivere inviteres også, heter det i pressemeldingen. 

Les mer om konferansen her.