Brødrene Dahl er klare for å ta i mot kunder og leverandører i Haavard Martinsens vei 19E, fra venstre Driftssjef Glenn Olsen, Servicesentersjef Fritz Langhammer og Regionssjef Anders Weldingh. Foto: Brødrene Dahl

Brødrene Dahl åpner butikk i Groruddalen

Brødrene Dahl (BD) har etablert et nytt servicesenter i Groruddalen.

I en pressemelding forteller de at målet med etableringen er å tilby det beste produktsortimentet, og den beste servicen i bransjen i umiddelbar nærhet til et av Oslos tettest bebygde strøk.

- Vi i BD jobber hver dag for å bidra til å effektivisere våre rørleggerkunder. Som et ledd i dette så skulle det jo bare mangle at vi også har et servicesenter der kundene våre jobber, sier regionssjef Anders Weldingh i Brødrene Dahl i meldingen.

Groruddalen er et av Oslos tettest bebygde strøk, og mer enn hver femte Oslo borger bor her. I tillegg har mange sin arbeidsplass her ved de mange industri- og lagervirksomhetene.

Servicesenteret er på ca. 1.300 kvadratmeter og har cirka 7.300 artikler på lager. Det er lagt vekt på god oversikt for kundene, og at det skal være raskt og enkelt å finne frem til varene.

Dørene åpnet mandag 14. august kl. 06.30 i Haavard Martinsens vei 19E, 0978 Oslo. Hvor butikken vil holde åpent mandag – fredag 06.30 – 16.00.