Vegplanlegger

Statens vegvesen arbeider for at både gående, syklende, kjørende og kollektivreisende skal komme trygt fram. Vi planlegger, bygger, drifter og vedlikeholder riks- og fylkesveger og har tilsyn med kjøretøy og trafikanter. Som fylkeskommunenes og statens vegadministrasjon bidrar vi med faglig grunnlag for politiske beslutninger og setter dem ut i livet. Vi er en stor samfunnsaktør med over 7600 engasjerte medarbeidere med bred kompetanse fordelt på Vegdirektoratet og fem regioner.

FirmaStatens vegvesen Region øst
FylkeOslo
Søknadsfrist13.08.2017

Seksjon for Veg- og gateplanlegging planlegger små og mellomstore utviklingstiltak på riks- og fylkesvegnettet i Region øst. Vi søker deg/dere som brenner for å være med å realisere utbygging av et godt veg- og gatenett tilrettelagt for alle trafikantgrupper. Vi jobber også med større og kompliserte utredninger knyttet til hovedvegnettet. Du kan få som oppgave å tegne sykkelekspressveg nær Oslo eller ny fylkesveg i Akershus.

Arbeidsoppgaver
Vi søker deg som vil planlegge, utforme og prosjektere veger og gater. Oppgaven omfatter alle typer planleggingsprosjekter fra mulighetsstudier, forprosjekter, kommunedelplaner, tekniske detaljplaner, reguleringsplaner og byggeplaner. Det kan også være aktuelt å delta noe i byggefasen. Du kommer til å arbeide med modellbasert planlegging.

Kvalifikasjonskrav

  • Du må ha utdanning fra høgskole/universitet innen vegplanlegging eller infrastruktur. Annen fagbakgrunn kan også komme i betraktning, da i kombinasjon med relevant erfaring.
  • Erfaring fra vegplanlegging, prosjektering, prosjekteringsledelse eller tilsvarende.
  • Erfaring i bruk av dataverktøy for modellbasert prosjektering

Dette vil vi også legge vekt på
Jobben utfører du i stor grad selvstendig, men du må også samarbeide med kollegaer i tverrfaglige prosjektgrupper. Er du en som tar initiativ og bidrar positivt i arbeidsmiljøet er du den vi leter etter.

Dersom du har tatt hele eller deler av utdanningen din i utlandet, anbefaler vi en autorisert oversettelse av dine papirer og godkjenning fra NOKUT ( www.nokut.no)

Stort engasjement, mye ansvar og faglig utvikling
Som ansatt i Statens vegvesen blir du en del av et engasjert og tungt fagmiljø som tenker nytt, deler kunnskap og jobber tett sammen. Du påvirker samfunnsutviklingen, og du får bidra til fremtidens løsninger på ditt fagfelt. Vi gir deg viktige oppgaver med mye ansvar, og vi trenger medarbeidere som ønsker å utvikle seg i takt med nye utfordringer.

Medarbeiderne våre forteller om spennende arbeidshverdager med god balanse mellom arbeid og fritid.

Vi tilbyr også disse godene:

  • introduksjonsprogram og fadderordning
  • fleksitid og gode ordninger for avspasering
  • pensjonsordning og mulighet for lån i Statens pensjonskasse
  • etatsskoler og gode muligheter for faglig påfyll
  • du blir en del av et fagnettverk der du kan utveksle erfaring og diskutere fag

Lønn avtales nærmere i samsvar med vår lønnspolitikk.

Statens vegvesen skal preges av mangfold, og våre ansatte skal gjenspeile befolkningen. Vi legger vekt på å tilrettelegge arbeidsforholdene dersom du har behov for det.

Vi gjør oppmerksom på at søkerlisten kan bli offentliggjort, selv om du har bedt om unntak fra denne, jf.Offl. § 25. Du vil i så fall bli varslet om dette.

Kontaktpersoner:
Elin Ødegård
tlf: +47 24058159
mob: +47 41661441

Søk her

Vis flere stillinger: