Melheim blir ny Cramo-direktør

Bjørn Melheim (46), konstituert administrerende direktør og økonomidirektør i Cramo AS, har i dag blitt ansatt som administrerende direktør for Cramo AS.

Melheim startet i Cramo AS i april 2013 som økonomidirektør og ble i begynnelsen av januar i år konstituert som administrerende direktør i selskapet.

Bjørn er utdannet siviløkonom fra BI og statsautorisert revisor fra NHH. Han har lang og solid ledererfaring fra økonomidirektørstillinger i blant annet Telenor og ISS.

- Bjørn har, i en utfordrende tid, gjort en meget god jobb i denne perioden, og har vist seg som en utmerket leder som evner å ta vår norske utleievirksomhet til neste nivå, sier Göran Carlson, styreformann i Cramo AS i en pressemelding.

- Det er en spennende utfordring å få lov til å lede Cramo i Norge, og jeg gleder meg til å utvikle og forsterke Cramos posisjon som en av de ledende utleieaktørene. Videre ser jeg frem til å implementere vår nye strategi Shape and Share, som vil gjøre oss enda mer fremoverlente og kundeorienterte, sammen med dyktige medarbeidere over hele landet, sier Bjørn Melheim