Brubakken AS har nylig levert MAFI traktorer og Seacom rulleflak til Norsea AS.

Brubakken-leveranse til Norsea

Nylig leverte Brubakken AS to MAFI R 336 terminaltraktorer og fire Seacom rulleflak med 100 timers kapasitet og en plattformstørrelse på 12,3x4 meter til Norsea AS.

Utstyret skal brukes til Norsea sitt rørhåndteringsprosjekt på Stord, og første rørbåt er ventet i juli, ifølge en pressemelding fra Brubakken.

Traktorene er utstyrt med Volvo TAD 872 VE motor på 210 kW, Euromot 4F, ZF girkasse med full automatgirfunksjon, Kessler aksler og Jost svingskive med sidetilt. For øvrig har traktorene firehjulstrekk med differensialsperre, luftfjæring på bakaksel og vendbar førerstol. Utover dette er de levert med mange opsjoner.

Traktorene har oppbygd førerhytte. Dette gir føreren en bedre oversikt over godset man transporterer og området man kjører på.

Både R332 og 336-modellen fra MAFI leveres nå med en endret styrekonsoll som også innbefatter tiltratt.

Seacom rulleflakene, som skal brukes til rørtransport, er utstyrt med ståldekke og staker. Det er satt på supersoft kompaktdekk slik at man kan kjøre med noe høyere hastighet over lengre distanser. Videre er smørepunkter for aksling og vippearm lagt ut til rammen for å få enklere tilgang til smøring.