Daglig leder i PNC Norge Mario Perisutti (t.v) leder foretningsutvikling Bettina Gerti Gross og Knut Harstad,teknisk direktør i Hæhre Entreprenør.

PNC med stor betongkontrakt for Hæhre ved E18-prosjekt

PNC Norge as har signert kontrakt med Hæhre Entreprenør om utførelse av alle betongkonstruksjoner ved prosjektet E18 Rugtvedt -Dørdal.

Arbeidet omfatter bygging av alle betongkonstruksjoner ved prosjektet, til sammen seks kulverter og 13 bruer. Kontrakten til PNC Norge er den største underentreprisekontrakten i prosjektet, skriver Hæhre Entreprenør i en melding.

Prosjektsjef Asle Ståland hos Hæhre Entreprenør, sier at det er flott å samarbeide gjennom en tilbudsfase og utvikle prosjektet sammen i en totalentreprise som her er gjort.

- Hæhre Entreprenør har bygget seg opp solid kompetanse på vegbygging og har nå også utviklet organisasjonen for å håndtere totalentrepriser innen infrastruktur. Samarbeide med PNC Norge med sin kompetanse innen bygging av bruer og betongkonstruksjoner passer prosjektet veldig bra. Arbeidene som skal gjennomføres vil kreve god kompetanse og kapasitet inne brubygging, stor fokus på sikkerhet og kvalitet noe PNC Norge har, sier Ståland.

Prosjekteringsarbeidene er igangsatt og de første betongkonstruksjonene vil starte tidlig august. Arbeidene er planlagt ferdig 2019.