Heidi Berg ønsker HKH Kronprins Haakon Magnus velkommen til WTC.

- Meget godt fornøyd med starten på WTC

World Tunnel Congress (WTC) 2017 er nå i full gang i Bergen, og leder for organisasjonskomiteen Heidi Berg, er godt fornøyd med arrangementet så langt.

- Det har vært noen veldig hektiske dager frem mot arrangementsstart, men vi har hatt med oss mange dyktige medhjelpere så det har gått fint. Arbeidet med registreringen gikk etter planen og åpningskonferansen fungerte helt som den skulle, sier en fornøyd Berg – som har hovedansvaret for hele det store arrangementet. Totalt er rundt 1.600 personer til stede, det er 120 utstillere, 1.340 aksepterte papers, 120 presentasjoner skal holdes og to prosjektbesøk arrangeres hver dag konferansen pågår.

- Vi har fått kjørt oss noen dager i forkant, men vi fikk spredt registreringen over noe tid – og det er mange som har stått både i forkant og nå under selve arrangementet, slik at vi har fått en fin flyt, sier Berg. Hun skryter av alle de frivillige som har stilt opp, og som stiller opp, på arrangementet.

- Det er lagt ned mye arbeid siden vi ble tildelt WTC, og rundt ti personer har brukt veldig mange timer med forberedende oppgaver. Nå inn mot arrangementet har vi fått bistand av ytterligere 15 personer. Man må huske på at dette er innsats som legges ned på frivillig basis og som utføres ved siden av de vanlige jobbene alle har, påpeker Berg,

Hun er også godt fornøyd med at de valgte Grieghallen som lokasjon for arrangementet.

- Her er de virkelig proffe på alle områder. Så er det også godt å ha en person som Arne Hjeltnes til å lede åpningsarrangementet, sier hun.