Peter Eriksson (Steelwrist), Bjørn Risa, Kjetil Friestad (Risa Service), David Kristianslund, Stian Brække (Steelwrist), Tor Anders Skjæveland (Volvo Maskin) og Johann Gudjonsson (Steelwrist). Foto: Woldcam

Risa med storkjøp av tiltrotatorer fra Steelwrist

Risa Service kjøpte nylig maskiner fra Volvo Maskin til en verdi av 120 millioner kroner. Nå følges avtalen opp med storkjøp av tiltrotatorer fra Steelwrist.

Avtalen med Volvo Maskin omfatter kjøp av totalt 56 anleggsmaskiner. Den nye avtalen om tiltrotatorer gjelder alle hjulgravere og beltegravere opp til 30 tonn.

Entreprenør Bjørn Risa forklarer kjøpet slik:

- Valg av dette utstyret har med både komfort og sikkerhet å gjøre. Gode tiltrotatorer sikrer i tillegg effektiv og god drift, fremhever Risa

- Avtalen omfatter kjøp av 29 tiltrotatorer av typene Steelwrist X20, X26 og X32. Steelwrist er Volvo Maskins foretrukne leverandør av tiltrotatorer, og maskinene som nå skal utstyres har fabrikkmontert styresystem levert av Steelwrist, sier salgsdirektør for Volvo Maskin i Norge, David Kristianslund. Han bekrefter Bjørn Risas vektlegging på komfort og sikkerhet.

- Når både styresystemet og det påmonterte utstyret har samme leverandør sikrer vi sømløs kommunikasjon mellom maskin og utstyr. Det gjør det lettere for maskinføreren å utføre arbeidet på en trygg og effektiv måte, sier salgsdirektøren i en pressemelding.

Den treårige samarbeidsavtalen som nå inngås gir også mulighet for Risa til å bytte ut tiltrotatorer på eksisterende maskiner.

- Dette er en ny tillitserklæring fra Risa og en bekreftelse på det langsiktige samarbeidet mellom Risa Service og Volvo Maskin, sier Kristianslund.