- Vi håper på storinnrykk og har grillmat til alle, sier prosjektleder i Volvo Maskin, Linda Braathen og prosjektleder hos Volvo Norge, Torstein Magelssen.

Klart for åpne dager på Volvo Anleggsdager 2017

Fra lunsj fredag 5. og lørdag 6. mai er det klart for åpne dager på Volvo Anleggsdager 2017.

- Volvo Anleggsdager 2017 har blitt en ubetinget suksess. Nær 800 inviterte kunder har siden forrige mandag fått se og prøvekjøre hele Volvos sortiment av anleggsbiler og anleggsmaskiner. Fra en noe kaotisk start med et forrykende snøvær har arenaen forandret seg til en sommerlig anleggsplass, sier prosjektleder i Volvo Maskin, Linda Braathen. Nå er det klart for åpne dager fra lunsj fredag 5. og lørdag 6. mai.

- Vi er meget godt fornøyd, ikke minst fordi vi har fått veldig mange positive tilbakemeldinger fra mange kunder. Er kundene fornøyd med det vi tilbyr er vi fornøyd, legger Braathen til.

Fredag formiddag er det skoledag på anleggsområdet på Hovinmoen, med vel 100 elever fra ulike videregående skoler med elever som satser på maskinfag. Det kommer skoleklasser helt fra Arendal.

- Fredag ettermiddag forventer vi innrykk av lokale entreprenører som så langt ikke har hatt mulighet til å delta. En forhandler i Midt-Norge tar med seg kunder og flyr ned fredag morgen, etter at han tidligere i uka var her med inviterte gjester og syntes at flere skulle få se og oppleve dette. Dette er et klart bevis på at dette arrangementet er det satt stor pris på, sier prosjektleder hos Volvo Norge, Torstein Magelssen.

På et område på 55 mål har de to Volvo-organisasjonene bygd opp en hel liten by av utstillingstelt, 900 kvadratmeter til sammen, det er en stor utstilling av komponenter, maskiner, biler og anleggsutstyr og det er kjørt inn minigravere som barn kan få prøve seg på. To kjøresimulatorer er også på plass. Anleggsfolket kan prøvekjøre gravemaskiner fra 1,8 til 80 tonn og man kan kjøre anleggsbiler og midtstyrte dumpere, et eldorado for anleggs- og lastebilinteresserte.

Med på arrangementet er også Volvo Buss som har busser utstilt, blant annet en spesiell konferansebuss. Volvo Penta sørger for strøm til det store arrangementet, og de viser frem utstyr som en Øveraasen fres og et stort knuseverk, drevet av Volvo Penta-motorer.

 - Vi håper på storinnrykk og har grillmat til alle, sier de to fornøyde prosjektlederne bak årets storsatsning.