Regionssjef

Moelven Industrier ASA er en av Skandinavias ledende leverandører av byggprodukter og tilhørende tjenester. Konsernet har 52 operative enheter i Norge, Sverige og Danmark, med ca. 3 500 ansatte og en omsetning på 10,4 milliarder.

Moelven Modus AS er et datterselskap i Moelven-konsernet og er Nordens ledende produsent og leverandør av monteringsferdige romløsninger for kontor og kommersielle lokaler. Selskapet har hovedkontor i Norge og flere salgskontorer i Sverige og Norge. Våre kunder er i hovedsak byggeiere, forvaltere og bruker av næringsbygg, entreprenører og arkitekter. Vi er 489 medarbeidere som til sammen omsetter for 769,5 millioner kroner.

FirmaDfind Executive for Moelven Modus
FylkeAkershus
StedJessheim
Søknadsfrist08.05.2017

Moelven Modus AS er på utkikk etter en dyktig Regionssjef for Region Øst.

Som Regionssjef vil du ha totalansvaret for regionens fire avdelinger, beliggende i Oslo, Hamar, Fredrikstad og Sandefjord og du vil jobbe i et marked som er i sterk vekst. Moelven Modus jobber i dag både mot anbuds-/prosjektmarkedet, da i hovedsak som underentreprenører men også direkte mot byggherrer/eiendomsbesittere, da med service- og rehabiliteringsoppdrag. De fire avdelingene ledes av avdelingsledere og i tillegg er avdelingene satt opp med prosjektledere, salgsressurser, serviceteknikere, samt en sivilarkitekt (som ivaretar alle fire avdelinger). Sammen så utgjør dette et solid fagmiljø hvor man er opptatt av trivsel, samarbeid, lønnsomhet og resultater.

Stillingen vil kreve en del reisevirksomhet innenfor regionen. Utover dette er vi åpne til hvor du har din kontorplassering. I tillegg til de 4 avdelingene vil det være muligheter også ved vårt hovedkontor på Jessheim.

Personen vi søker:

  • Har allerede googlet oss, vært innom vår hjemmeside og facebookside og i tillegg sett igjennom vedlagte videolinker og tenkt; "Dette vil jeg være med på!"
  • Har merkantil og/eller teknisk utdanning på høyskolenivå, gjerne med ledererfaring fra tilsvarende nivå.
  • Har god forståelse for bransjen, evner å tenke industrielt og gjerne med kjennskap til kontraktsrett og Norsk Standard.
  • Har god skriftlig og muntlig fremstillingsevne og er komfortabel med å bruke ulike dataverktøy.
  • Er en operativ, pragmatisk leder med evner til å motivere, involvere og skape engasjement, samt stille krav og forventninger
  • Er strukturert, kvalitetsbevisst og innehar god økonomisk forståelse.
  • Motiveres av å lykkes gjennom andre og vite å sette pris på det.
  • Tror på de løsningene Moelven Modus kan tilby og gjennom entusiasme skape gode langsiktige relasjoner, lønnsomhet og resultater.

Å bli en del av Moelven Modus betyr:

  • At du blir del av en markedsledende organisasjon med stolte medarbeidere, høye ambisjoner og finansiell styrke.
  • Spennende leder- og markedsutfordringer.
  • Muligheter for faglig og personlig utvikling
  • Konkurransedyktige betingelser med gode forsikrings- og pensjonsordninger.

For ytterligere informasjon, ta kontakt med Hallgeir Bakken i Dfind Executive på tlf. 905 51 202. Søknad og cv sendes på mail: hallgeir.bakken@dfind.no og ønskes konfidensialitet så oppgir du dette i din søknad.

Vis flere stillinger: