Prosjektleder veg, Kristiansand

COWI er et av Norges ledende flerfaglige rådgivende ingeniørselskap. Vi er ca 1100 medarbeidere innen teknikk, miljø og samfunnsplanlegging. Forretningsområdene har vi delt inn i bygninger, industri og energi, miljø og samfunn, samferdsel og vann. Vårt mål er å se helheten og sette sammen team tilpasset det enkelte prosjekt. Slik skaper vi langsiktige verdier for samfunnet, brukerne og våre oppdragsgivere. Vi er en del av COWIgruppen, som med ca 6200 medarbeidere internasjonalt gir tilgang til verdifull kompetanse og kapasitet.

FirmaCOWI
FylkeVest-Agder
StedKristiansand S
Søknadsfrist22.05.2017

Er du vår nye prosjektleder ?

Den store aktiviteten innenfor samferdselssektoren i regionen fører til økt etterspørsel etter våre tjenester innenfor plan og infrastrukturtjenester, og behovet for en styrket lokal tilstedeværelse blir større. En ytterligere vekst innenfor fagområdet i Kristiansand er en sentral del av COWIs strategi. Vi leter etter deg som har ambisjoner om å lede Norges store infrastrukturprosjekter. Du jobber i dag med prosjektering- og/eller prosjektledelse av flerfaglige oppdrag innen veg/ jernbane og har et ønske om å utvikle deg innen prosjektledelse.

COWI tilbyr en dynamisk og utfordrende arbeidsplass med gode utviklingsmuligheter. Du får jobbe med noen av Norges mest komplekse prosjekter og sterkeste fagmiljøer blant annet innen helsebygg, flyplasser og smarte og grønne bygg. Vi har et sterkt og tverrfaglig fagmiljø som setter høye krav til kompetanse og faglig integritet.

  • Hos oss får du i stor grad påvirke egne arbeidsoppgaver og prosjekter.
  • Hos oss får du gode muligheter til kompetanseheving og egenutvikling gjennom prosjekter, kurs og mentorordninger.
  • Arbeidsmiljø er viktig for oss, vi stiller vi opp for hverandre, er rause og støtter hverandre. Vi har et godt arbeidsmiljø som vi verdsetter høyt, noe som også gjenspeiles i medarbeiderundersøkelser.
  • Ledelse og ledelsestrening er et av COWIs fire satsingsområder. Vi jobber derfor systematisk med å utvikle lederferdigheter hos linjeledere og prosjektledere, slik at hver enkelt medarbeider skal oppleve sine ledere som en positiv drivkraft til eget engasjement, utvikling og prestasjoner.
  • Prosjektledelseskurs
  • Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser og gode pensjons- og forsikringsordninger.

Vårt fagmiljø

COWIs kompetanse innen veg- og gateplanlegging er multidisiplinære. Vi dekker alle fagområder fra innledende fase på idéstadiet, til drift av ferdig anlegg. Gjennom Fellesprosjektet E6/Dovrebanen har vårt fagmiljø en unik erfaring knyttet til optimaliseringsprosesser og komplekse sammenhenger prosjekter av denne størrelsesordenen byr på. Vi har lang erfaring med å jobbe med prosjekter på tvers av geografi, noe som gir muligheter for å delta i prosjekter over hele landet, også store nasjonale og internasjonale prosjekter.

Ditt ansvarsområde

Vi søker nå etter prosjektleder som ønsker å bidra aktivt til å styrke og utvikle vårt fagmiljø i Kristiansand, samt være med på å vinne og lede nye store og spennende vegprosjekter for oss.

Som prosjektleder skal du være i stand til å lede våre store og komplekse tverrfaglige prosjekter, gjerne i samarbeid med eksterne underleverandører eller partnere. Du er dyktig på å drive prosesser og sikre at helheten i prosjektet blir ivaretatt, samt mestrer koordinering, planlegging, målstyring og ledelse av prosjektmedarbeidere. Du blir også ansvarlig for å gi innspill til linjeledelsen om prestasjoner og potensialet til dine egne prosjektmedarbeidere.

Kompetansekrav:

  • Din bakgrunn er fra byggherre, entreprenør eller rådgivende ingeniørfirma.
  • Du er dyktig på å drive prosesser og sikre at helheten i prosjektet blir ivaretatt
  • Du mestrer koordinering, planlegging, målstyring og ledelse av prosjektmedarbeidere.
  • Du er tillitsskapende, har solid forretningsforståelse og trives med kompetansedeling.
  • Bachelor/Mastergrad og minimum 5 års relevant erfaring

Søknadsfrist: 22. mai 2017

Kontaktperson: Avdelingsleder Tom Erik Carstensen, tecn@cowi.com tlf: 47 404 50 925

Søk stilling

Vis flere stillinger: