Trysilhus og datterselskapet Omnibygg bygger leilighetsprosjektet Gatu Park i Halmstad i Rygge. Illsutrasjon: Trysilhus.

Trysilhus inngår avtale med Safetyrespect

Trysilhus har inngått en samarbeidsavtale med Safetyrespect på leveranse av fall- og dekkesikring til selskapets boligblokkprosjekter.

Avtalen er inngått med datterselskapet Omnibygg som er Trysilhus sitt entreprenørselskap for leilighetsblokker.

– Vi har fokus på at alle som jobber på våre prosjekter skal utføre arbeid på en sikker måte og alle våre byggeplasser skal være forsvarlig sikret. Leilighetsblokker er et relativt nytt konsept for oss som vi nå er i full gang med å bygge, og det er en trygghet for oss å ha en samarbeidspartner som Safetyresepect både som leverandør og rådgiver, sier daglig leder i Omnibygg, Robert Eriksen, i en pressemelding.

– SafetyRespect er spesialist innen fallsikring. Vår styrke er å eie hele verdikjeden, fra produktutvikling via egen produksjon, og som spesialist og rådgiver skal vi hjelpe til under prosjektet med å levere riktige fallsikringsløsninger slik at alle arbeidere på prosjektet kommer trygt hjem hver dag, sier Pål Kenneth Thomassen, avdelingsleder i SafetyRespect i Oslo.

Trysilhus leverte mer enn 250 boliger i 2016 og har de siste par årene utvidet virksomheten med blant annet et konsept for leilighetsblokker. Disse er under oppføring blant annet i Sande i Vestfold og på Halmstad i Rygge.