Leif Grimsrud Entreprenad AB søker daglig leder

Leif Grimsrud Entreprenad AB søker daglig leder Leif Grimsrud Entreprenad AB er et svensk datterselskap av Leif Grimsrud AS som er en ledende maskinentreprenør i Norge. Firmaet ble etablert av Leif Grimsrud i 1957, datterselskapet ble opprettet i 1989 med kontorer i Strømstad. I 2016 har firmaet en omsetning på 60MSEK og 26 ansatte. Arbeidsområdet er i hovedsak Vestre Götalandsregionen. Grimsrud er en del av Veidekke-konsernet.

FirmaLeif Grimsrud Entreprenad
FylkeUtlandet
StedStrömstad, Sverige
Søknadsfrist21.04.2017

Vår nye daglige leder skal videreutvikle en kompetent organisasjon med målsetning om, å bli den mest attraktive samarbeidspartneren for kunder, leverandører og ansatte. Vi forventer at den rette profil har en stor faglig dyktighet og en god forretningsforståelse. Du vil utføre tilbudsarbeid, få ansvar for personal, kontrakter, avtaler og innkjøp. Selskapet ser etter lederprofiler som har evnen til «å spille» andre mennesker gode, får tillitt og skaper motiverte og effektive team.

Kvalifikasjoner

  • Ingeniør/siv.ingeniør
  • Erfaring fra bygg- og anleggsbransjen

Personlige egenskaper

  • Forretningsforståelse
  • Strategisk tilgang som omsettes til planer og handling
  • Tillitsvekkende
  • Evner å motivere teams og den enkelte
  • Initiativrik
  • Vinnerinstinkt

Vi tilbyr

Leif Grimsrud Entreprenad AB har en sterk kultur som er løsningsorientert, kompetent og preget av engasjement og vilje. Du vil som daglig leder være en rollemodell i en bedrift som er uformell i sin omgangstone og har et positivt arbeidsmiljø preget av frihet under ansvar. Glimt i øyet og god humor på arbeidsplassen er viktig for oss. Vi har som målsetting at HMS skal være høyt prioritet i alle prosjekt. Virksomheten legger stor vekt at alle aktiviteter skal overholde lover, forskrifter og standarder. I vår verden er den beste skolen praktisk erfaring i prosjekter. Det er i disse vi lærer mest og best – i samspill med alle aktørene rundt oss. Som ansatt i Veidekke-konsernet tilbys ansatte relevatne og spesifikke kurs og utviklingsprogram i ”Veidekke Skolen”. Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser med gode pensjons- og forsikringsordninger, og du kan også bli medeier i selskapet gjennom vårt aksjeprogram - noe som gir en unik og samlende bedriftskultur.

I denne rekrutteringen samarbeider vi med Obligentia AB, søknader og spørsmål ang utlysningen sendes til Lisbeth Nilsson +46(0)709-743722, E-mail lisbeth.nilsson@obligentia.se.

Har du andre spørsmål om stillingen, kan du også kontakte styreleder Ketil Gunde Andersen, Veidekke +47 907 91 560