Pon satser i nord

Etter nesten 30 år i de tidligere lokalene i Ringveien 78, har Pon Equipment bygget et nytt anlegg i Ringveien 113 i Tromsø som ble flyttet inn i 1. februar.

- Vi har vært i det samme bygget på rundt 400 kvm siden 1988, og nå har vi endelig fått bygget oss vårt eget anlegg, sier Kjell Kaldfarnes, regionsleder service for Pon Equiment region Nord i en pressemelding.

Det nye anlegget i Ringveien 113 er på 1800 kvadratmeter. Det inneholder blant annet to 5-tonns kraner og en 12-tonns kran i verkstedet, ny vaskehall på 200 kvadratmeter, eget sveiseverksted, eget komponentverksted, og 200 kvadratmeter med delelager.

- Med de nye servicefasilitetene er Pon Equipment mye bedre rustet til å serve kundene i region nord. Både på service, deletilgjengelighet og utvidet tjenestetilbud. Selv om vi holder til i Tromsø, så skal vi serve alle våre kunder i region Nord og det er viktig med et anlegg som er bra nok for dette formålet. Vi har derfor lenge sett et behov for å utvide, og vi er svært stolte av vårt nye anlegg, sier Kaldfarnes.

Pon og samarbeidspartner Felleskjøpet inviterer også til  åpen dag i Tromsø 24. mars