Årets leverandør I Rørkjøp er Oras, her representer ved Olav Aastvedt.

Prisdryss på Rørkjøps årsmøte

Sist helg arrangerte Rørkjøp sitt årsmøte. Årets leverandør for 2016 ble Oras, mens Ahlsells ble kåret til årets grossist.

Rørkjøps årsmøte ble denne gangen holdt i Sandvika utenfor Oslo og som vanlig ble leverandører, grossister og egne medlemsbedrifter hedret.

Over 300 mennesker var samlet for den årlige samlingen i Rørkjøp.

Oras ble årets leverandør

I sin begrunnelse for prisen til årets leverandør, sier juryen:

«Årets leverandør er en av våre gode merkevareleverandører, som har jobbet målbevisst og lenge i vår bransje. Leverandøren er tvers i gjennom solid, har flinke folk rundt om i Norge og jobber godt med å ta frem svært gode produkter og løsninger for det norske folk. Om seg selv sier de blant annet følgende: «Vi har satt oss som mål å gjøre menneskers liv bedre. Vi designer produkter som gir bedre livskvalitet, både hjemme og i offentlige rom.»

Ahlsell ble årets grossist

Om årets grossist, sier juryen følgende:

«Prisen «Årets grossist» går i år til to personer som spesielt gjennom året 2016 har jobbet meget godt for å bidra til å øke konkurransekraften til Rørkjøpere i hele Norge. Disse to er svært forskjellige mennesker, med også svært ulike kvaliteter, men til sammen er de ett solid team. Grossisten vi snakker om sier følgende om seg selv: «at de gjør det enklere å være fagmann».

Ahlsell ble kåret til Årets grossist av Rørkjøp. Her er det Geir Lie som mottar prisen på vegne av Ahlsell.

Prisen til årets Rørkjøper gikk til Arnesen Rør AS fra Alta ved Håkon K. Arnesen.