Trygstad til Føyen Torkildsen - styrker satsingen på offentlige anskaffelser

Kristian Jåtog Trygstad blir partner og advokat i Føyen Torkildsen.

Kristian Jåtog Trygstad blir advokat og parnter i Føyen Torkildsen.

Føyen Torkildsen har opplevd sterk vekst det siste året. Nå varsler advokatbyrået at ansettelsen av Kristian Jåtog Trygstad er den første av flere rekrutteringer i 2017.

38-åringen - som har sin første dag i Føyen Torkildsen i august - har skaffet seg bred erfaring innen offentlige anskaffelser. Han er blant annet oppnevnt som nemdsmedlem i Klagenemda for offentlige anskaffelser.
- Jeg ser frem til å møte nye utfordringer sammen med nye kollegaer i Føyen Torkildsen. Min ambisjon er å oppnå synlige resultater i de sakene jeg arbeider med, enten det er å hjelpe oppdragsgivere med gode og lovlige innkjøp eller å argumentere for klientens syn etter at en tvist er oppstått.
- Det gjør man best i samarbeid med dyktige kollegaer, som hjelper hverandre med å håndtere utfordringene man møter, sier Kristian Jåtog Trygstad i en melding.

Det offentlige kjøper varer og tjenester for over 480 milliarder kroner i året.

Det er i dette markedet Trygstad skal styrke Føyen Torkildsen. 

- Han vil definitivt bidra til å øke vår kompetanse og anerkjennelse på dette området, og våre kunder vil få stor glede av å jobbe med ham. I tillegg er han en hyggelig fyr, som deler vårt ønske om et imøtekommende og inkluderende arbeidsmiljø. Det har vært viktig for oss, sier Andreas Rostveit, som leder entrepriseavdelingen i Føyen Torkildsen.

Selskapet varsler samtidig at de er på utkikk etter flere advokatfullmektiger og advokater med kompetanse innen regelverket for offentlige anskaffelser