Gausdal Landhandleri overtar Fjeld Bygg & Trelast AS på Løken og etablerer sitt 16. byggevareutsalg. Foto: Gausdal Landhandleri

Gausdal Landhandleri overtar Fjeld Bygg & Trelast på Løken

Gausdal Landhandleri overtar Fjeld Bygg & Trelast AS på Løken i Aurskog Høland med virkning fra januar 2017.

Dette er Gausdal Landhandleris 16. byggevarehus, og strategisk viktig i forhold til å posisjonere seg for veksten som skjer i og rundt Aurskog Høland, melder Gausdal Landhandleri i en pressemelding.

Byggevareutsalget skal driftes videre i eksisterende lokaler. Logistikk- og distribusjonen vil innlemmes i Gausdal Landhandleris allerede omfattende logistikk og distribusjonssystem på Østlandet.

-­ Byggevareutsalget vil gjøre oss i bedre til å konkurrere om forbrukermarkedet i området, i tillegg til å forsterke vårt allerede omfattende servicekonsept mot proffsegmentet, sier daglig leder Audun Løhre.

Gausdal Landhandleri har stor tro på vekst og positiv utvikling i denne regionen fremover og mener de nå fremover vil være bedre posisjonert for å betjene denne regionen med de allerede eksisterende byggevareutsalgene på Årnes og Jessheim og byggevarehuset på Løken.

- Satsingen er viktig som en del av strategien i å utvikle selskapet til å bli en vesentlig aktør innen byggevarebransjen på Østlandet, sier Løhre.