Lagermedarbeider Frank Andreassen (fra venstre), daglig leder Ole Anders Lagmandsveen og logistikksjef Thea Slotnæs ser fram til det nye logistikksenteret som kommer på plass neste sommer. I oktober begynner gravingen. Foto: Hamar Arbeiderblad / Ane Holmlund

Moelven bygger logistikksenter i Brumunddal

Moelven Langmoen investerer 25 millioner kroner i å øke og forbedre lagerplassen i Brumunddal.

Byggestart for det nye logistikksenteret er allerede i oktober, og neste sommer skal det 3.400 kvadratmeter store senteret stå klart.

– Lageret i dag er på 2.000 kvadratmeter, og har plass til 250 pakker. I det nye lageret vil vi få plass til 1.500 pakker under samme tak. Dette er en storsatsing fra vår side og vil gagne kundene våre, sier daglig leder i Moelven Langmoen Ole Anders Lagmandsveen i en pressemelding.

Det nye logistikksenteret vil koste 25 millioner kroner. Et marketingsenter er inkludert i prisen, heter det i meldingen.

– Marketingsenteret er for Moelven Wood, og vil blant annet ha utstillinger av varer og brosjyrer. Spekteret av ulike slag har økt voldsomt, og man kan få 1.000 ulike artikler, sier Lagmandsveen.

En større distribusjonssentral betyr, ifølge pressemeldingen, også rom for videre vekst og utvikling for Moelven Langmoen, som i dag distribuerer varer til hele landet.

– På sikt vil denne investeringen føre til flere arbeidsplasser, og vi vil bli enda mer konkurransedyktige. Men først og fremst vil et større og mer oversiktlig lager føre til kortere og mer forutsigbare leveringstider. Vi er nødt til å tenke framover, og flere og flere handler varer på internett, uttaler Lagmandsveen.

Det nye logistikksenterets ytterkledning skal produseres lokalt av Moelven Langmoen. Moelven Limtre skal levere konstruksjonen.