Saging, kutting, skraping og sliping med samme maskin

Boch er klare med tre nye "allround"-maskiner.

Renovering innebærer ofte alt fra skjæring i laminat til å kutte i skruer eller slipe treverk. Bosch sine tre nye multi- verktøy er utstyrt med det nye standardiserte Starlock-systemet, som gjør at man kan gjennomføre oppgavene med en og samme maskin.

Ifølge en pressemelding fra Bosch kan små rettelser og justeringer gjøres for hånd ved hjelp av de to verktøyene i Starlock klassen: PMF 220 CE og PMF 250 CES egner seg for kutting i metall og plastikkrør eller til sliping av treverk på steder der det er vanskelig å komme til.

PMF 350 CES i StarlockPlus-klassen tilbyr en serie applikasjoner og egner seg for større prosjekter. Maskinene er utstyrt med verdens første 180 graders LED-stripe som gjør det enklere å jobbe I mørket.

Bytt tilbehør på sekunder

Funksjonen «MagnetHold» på maskinen PMF 220 CE holder tilbehøret på plass med en universal-skrue. Ifølge pressmeldingen kan brukere av PMF 250 CES og PMF 350 CES bytte tilbehør raskt uten ekstra verktøy med det nye systemet «Bosch AutoClic». Tilbehøret festes enkelt på samme måte som en skibinding og frigjøres ved å trykke inn hendelen på hodet av verktøyet.

Riktig tilbehør for hver oppgave

Det er totalt 32 Starlock-tilbehør og fire StarlockPlus-tilbehør.

PMF 220 CE selges med en sekskantet pipenøkkel, et Starlock segment, et sagblad, en slipeplate, seks ark med slipepapir i fire teksturer og et firetrinns dybdeanslag.

PMF 250 CES kommer med samme utstyr med unntak av den sekskantede pipenøkkelen. Denne maskinen kommer også med et eget støvsugingssystem.

PMF 350 CES kommer med samme støvsugingssystem i tillegg til StarlockPlus dykksagblad for tre og metall og anti vibrasjonsgrep.