Avdelingsleder Analyse og arkitektur, Kristiansand

Rambøll er en global samfunnsrådgiver med eksperter innen bygg, arkitektur & plan, transport, vann, miljø & helse, energi, olje & gass og management consulting.

I Norge er vi 1450 medarbeidere fordelt på 17 kontorer og internasjonalt har vi totalt 13 000 medarbeidere lokalisert i 35 land. Sammen med våre kunder søker Rambøll mot nye løsninger som balanserer menneskelige og kommersielle behov. Slik inspirer vi hverandre til å se forbi det åpenbare – hver dag!

FirmaRambøll Norge
FylkeVest-Agder
StedKristiansand S
Søknadsfrist15.08.2016

På Sørlandet har Rambøll kontorer i Arendal og Kristiansand med totalt ca. 120 ansatte inkludert datterselskapet Landmåler Sør. Kontorene tilbyr tverrfaglig rådgiving innen forretningsområdene bygg, eiendomsutvikling og industri, samt tjenester innen arkitektur, landskapsarkitektur, plan, rådgiver bygg, rådgiver brann, rådgiver energi, rådgiver bygningsfysikk, rådgiver tekniske fag, kartproduksjon, digitale terrengmodeller, 3D-visualisering samt landmålingstjenester. Vi er opptatt av at våre tjenester skal resultere i verdier både for oss som lever i dag og for de som kommer etter oss.

Avdeling Analyse og arkitektur i Kristiansand består av 14 medarbeidere som jobber med arkitektur, landskapsarkitektur og arealplanlegging/utredninger. Avdelingen er involvert i en rekke store og spennende prosjekter og jobber med oppdrag fra stor til liten skala, på tvers av avdelinger og på ulike steder i landet.

Om stillingen:

Vi søker etter deg som er en trygg i lederrollen, og som kan bidra til å løse kundens behov, inspirere og lede avdelingen i tråd med overordnet strategi og mål. Vi er på utkikk etter deg som er en operativ leder som skal bidra til å videreutvikle avdelingen, herunder; medarbeiderne og avdelingens tjenester med hensyn til fag, kapasitet, marked og tjenester. Andre viktige oppgaver vil være:

  • Sikre avdelingens resultater – økonomisk og faglig
  • Personalansvar
  • Initiere og lede forbedringsprosesser
  • Være delaktig i oppdragsledelse og ha tilbudsansvar
  • Videreutvikle Rambølls nettverk gjennom aktiv tilstedeværelse i markedet og samarbeid med andre aktører
  • Forankre Rambølls verdier og strategier hos medarbeiderne

Stillingen rapporterer til Direktør for markedsenhet Bygg og arkitektur Sør & Øst.

Vi ser etter:

Først og fremst ser vi etter en positiv og samarbeidsvillig person som liker å jobbe med mennesker. Den lederen vi ser etter, er en leder som ser potensiale i menneskene rundt seg, og som ønsker å bidra til andre sin vekst og utvikling. Rett person har tro på teamarbeid og ønsker å være en bidragsyter til et godt arbeidsmiljø. Videre ser vi etter deg som er/har:

  • Minimum en mastergrad innen Arkitektur/Sivilarkitekt og design, sivilingeniør/ingeniør eller annen relevant utdanning
  • Ha minimum 10 års bransjeerfaring, og gjerne innenfor Bygg og anlegg
  • Erfaring innenfor ledelse og prosjektarbeid
  • Resultatorientert og jobber både strukturert og målrettet
  • Markeds- og forretningsorientert
  • Evne til å skape merverdi for kunden – være en relasjonsbygger
  • Initiativrik, utadvendt, ambisiøs, strategisk og engasjert som en person
  • God skriftlig og muntlig fremstillingsevne både på norsk og engelsk

Rambøll tilbyr:

Som global samfunnsrådgiver gir vi våre medarbeidere muligheter for personlig og faglig utvikling. Vi tilbyr gode betingelser med attraktive forsikrings- og pensjonsavtaler, fleksibel arbeidstid og svært gode ferieordninger. Hos oss får du brukt din kunnskap til å skape bedre samfunn og høyere livskvalitet for menneskene som bor der. Sammen med våre kunder søker vi mot nye løsninger som balanserer menneskelige og kommersielle behov. Derfor trenger vi deg som ser forbi det åpenbare.

Send inn din søknad/CV ved å klikke på ”Søk stilling”-knappen og følge instruksjonene på denne siden

Velkommen som søker!

Ta gjerne kontakt dersom du ønsker ytterligere informasjon om stillingen.

Kontaktpersoner

Avdelingsleder Arkitektur og plan Arendal, Arve Berge +47 99449001

 Direktør Bygg og arkitektur Sør & Øst, Bjørn Tore Landsem +47 93243113 

Vis flere stillinger: