Erfaren by- og arealplanlegger

Sweco i Norge er en fremtidsrettet arbeidsplass som øker i popularitet. Vi er nærmere 1.350 ansatte fordelt på 26 kontorsteder og jobber innen forretningsområdene Bygg, industri, eiendom, Energi og Infrastruktur. Som rådgiver i Sweco vil du få varierte oppgaver og utfordringer. Hos oss kan du jobbe med prosjekter som bidrar til en bærekraftig samfunnsutvikling. Bli med oss videre. Grip muligheten til å velge et arbeids- og kunnskapsmiljø som skårer høyt på trivsel og stolthet.

FirmaSweco Norge
FylkeHordaland
StedBergen
Søknadsfrist15.08.2016

Sweco jobber nå med å planleggingen av neste Bybanetrase og søker rett person til neste spennende prosjekt. Om du tror du er denne personen og ønsker å styrke et solid planmiljø så les videre!

Vi søker motiverte og dyktige personer som evner å skape relasjoner i markedet og styrke et allerede solid fagmiljø. Du bør ha god kjennskap til plan- og bygningsloven og kjenne planprosessene. Videre er det en fordel om du både har jobbet med overordnet plannivå og detaljplannivå, men dette er ikke et krav.

Sweco i Bergen skal i oktober flytte inn i et av de mest miljøvennlige byggene i Norge ved bybanestoppet på Fantoft. Bygget er selvfølgelig prosjektert av Sweco og vi ønsker oss flere faglig gode kollegaer til å bli med på innflytting. Du kan lese mer om det nye bygget vårt her http://www.sweco.no/prosjekt-container/sweco-bygget-i-bergen/ .

Litt om Sweco og planmiljøet i Bergen

Planmiljøet i Bergen er stolte sitt arbeid med Bybanen men har mange varierte oppdrag. Det nevnes i den forbindelse oppgaver innen by- og stedsutvikling, veg- og kollektivplanlegging, bolig, skoler og institusjoner, idrettsanlegg og friområder. Sweco har oppdrag på alle forvaltningsnivå innen planlegging, fra mulighetsstudier og konseptvalgutredninger til reguleringsplaner, områdeplaner og kommuneplaner, inkludert tilhørende konsekvensutredninger. Vi tilbyr kvalifisert kompetanse og alle typer fagutredninger innen planlegging.

Sweco vil tilby deg varierte oppdragsmuligheter i et inspirerende arbeidsmiljø opp mot både private og offentlige kunder. Mange av oppgavene forutsetter et godt tverrfaglig samarbeid. For å sette sammen gode team samarbeider vi derfor tett med våre kolleger på ulike regionskontorer.Det er motiverende og utviklende å jobbe i spennende prosjekter med mange tverrfaglige utfordringer.

Arealplanleggerne i Sweco jobber tett med mange fag, og Sweco har spisskompetanse innen mange felt. Tverrfagligheten er vår styrke! I Bergen har vi 6 arealplanleggere, 2 arkeologer, 10 vegplanleggere, 7 landskapsarkitekter, 1 landskapsingeniør og 6 VA-planleggere på avdelingen som denne stillingen vil tilhøre. I tillegg samarbeider vi svært tett med andre fagressurser som bidrar opp mot våre fag.

Undersøkelser viser at vi er blant de 10% beste bedriftene i Norge på arbeidsmiljø. Vi er svært stolte av dette og alle som blir ansatt hos oss må fortsette å bidra til det. Du må kjenne deg igjen i våre grunnleggende verdier; Lagspiller, Engasjert, Nytenkende og Ansvarlig.

Dine arbeidsoppgaver

Hvis du vil være med å utvikle fagmiljøet vårt videre, så vil du få en enestående mulighet til å vise frem ditt engasjement og faglige dyktighet. Vi vil gi deg frihet og varierte arbeidsoppgaver, men forventer at du viser ansvar og samarbeidsvilje. Noe av det du vil være med på er:

  • Oppdragsledelse, fag- og disiplinansvar i oppdrag.
  • Planlegging av utarbeidelse av mulighetsstudier, reguleringsplaner, områdeplaner, konsekvensutredninger, kommuneplanprosesser mm.
  • Rådgivning innenfor planfaget
  • Tilbud, markedsarbeid og kundeoppfølging

Oppgavene kan tilpasses den enkeltes kvalifikasjoner, ønsker og interesse.

Din kompetanse

Vi ønsker at du tar kontakt med oss dersom du har master i fysisk planlegging, arkitektur, landskapsarkitektur eller tilsvarende, og har erfaring fra noen av områdene under:

  • Mulighetsstudier, tidligfaseutredninger
  • Overordnet planlegging (kommunedelplan/kommuneplan)
  • Detaljplanlegging (områdereguleringsplaner, detaljreguleringsplaner)
  • ROS
  • Konsekvensutredninger

For oss vil det også være viktig at du har disse egenskapene:

  • Fremtidsrettet, kreativ og nytenkende
  • Lagspiller
  • Tydelig og klar i din kommunikasjon
  • God til å tenke strategisk og analytisk
  • God i norsk, både skriftlig og muntlig
  • Løsningsorientert med godt humør

Kontaktinformasjon

David Bendiksen, david.bendiksen@sweco.no, +47 90 56 33 28

Trine Ruud Gjerde, trine.ruud-gjerde@sweco.no, + 47 47 70 36 30

Vi tilbyr en jobb i et sterkt flerfaglig miljø med fleksible utviklingsmuligheter, samt gode ferie- og personalordninger. Vi legger til rette for at våre ansatte lykkes med sine karrierevalg og arbeidsprestasjoner. Og vi vil at du, som oss, er opptatt av å finne løsninger som forener teknikk og miljø, på en bærekraftig måte. Nå ønsker vi å høre fra deg!

Søk på stillingen her

Vis flere stillinger: