Byggeleder/driftssjef bygg

Byggservice NØ AS er medlem av Nordbohuskjeden, landets nest største boligleverandør. Samtidig er vi allsidig og bygger for landbruket, næringslivet og det offentlige. Vi vokser og trenger å styrke administrasjonen.

Vi er i dag 28 ansatte, og omsatte i 2015 for 50 mill. Sammen med Os Entreprenør og Alvdal Bygg er vi en stor aktør i byggebransjen i Nord-Østerdal.

FirmaByggservice Nord-Østerdal (Nordbohus)
FylkeHedmark
StedTynset
Søknadsfrist11.07.2016

Vi ønsker å styrke staben med byggeledere. Med nødvendige kvalifikasjoner og erfaring kan stillingen utvides til driftssjef, med overordnet ansvar for produksjonen på bygg – og med ansvar for byggelederne.

Som byggeleder skal du styre og drifte byggeplasser. Du får ansvar for fremdrift, kvalitet og økonomi på dine prosjekter. Du skal følge opp våre underleverandører og tømrere, og sammen skape bygg med høy kvalitet.

I tillegg til bolig- og hyttebygging har vi mange entreprenøroppdrag for offentlig og privat, dette innebærer varierte oppgaver og prosjekter.

Du har gjerne utdannelse som ingeniør eller tekniker innen bygg. Erfaring med totalentrepriser er en fordel. Erfarne tømrere/byggeledere kan også fylle stillingen.

For spørsmål vedrørende stillingen kontakt Jon Gunnar Rønningen, tlf 62 48 37 36, jgr@byggserviceno.no eller Trond Motrøen, tlf 62 48 37 32, trond@byggserviceno.no

Send søknad innen 11. juli 2016 til jgr@byggserviceno.no

Vis flere stillinger: