Gruppeleder arealplan, tegn_3 Oslo

tegn_3 er et av Norges største arkitektkontorer med over 60 ansatte innenfor arkitektur, planlegging, interiør- og landskapsarkitektur. Gruppelederen for plangruppen i Oslo tiltrer ny stilling i firmaet og vi søker derfor nå hans etterfølger. Planleggerne i tegn_3 tilbyr, alene og i tverrfaglig samarbeid, alle typer rådgivningstjenester innenfor by- og stedsutvikling, arealplanlegging, konsekvensutredninger, mulighetsstudier og analyseoppdrag. Vi tar små og store oppdrag over hele landet og har for tiden spennende prosjekter fra Harstad i nord til Lindesnes i sør. tegn_3 er en del av ÅF Reinertsen og vi samarbeider med dyktige rådgivere innenfor hele spekteret av ingeniørtjenester.

Firmategn_3
FylkeOslo
Søknadsfrist30.08.2016

Vi leter etter deg som brenner etter å lede an i utformingen av fremtidens samfunn innenfor by- og tettstedsutforming. tegn_3 lanserer nå sin urbanismesatsing og det er naturlig at du tar del i hvordan dette fagområdet utvikles i tegn_3 og ÅF Reinertsen. Vi har store vekstambisjoner og du vil få faglig, markeds- og personalmessig utviklingsansvar for ca. 10 dyktige planleggere på vårt Oslo-kontor. Vi tilbyr gode betingelser, store interne utviklingsmuligheter og et meget godt arbeidsmiljø. Ledererfaring er en fordel, men ikke et krav.

Dersom du har spørsmål til stillingen eller kun ønsker en uforpliktende prat; ta kontakt med avdelingsleder Oslo, Pål Erik Olsen.

E-post: paal.olsen@tegn3.no

Telefon: 48 19 29 26

Søk stilling

Vis flere stillinger: