Salgssjef Lars Engmark (t.v), maskinselger Kjell Sørensen og Kjetil Tveiten, teknisk sjef og opplæringsansvarlig for Bell dumpere i Nasta, kan smile fornøyd etter at selskapet vant konkurransen om å levere seks dumpere til opplæring ved landslinjene.

Yrkesskoler valgte Bell dumpere fra Nasta

Yrkesskolenes Landslinjer har nylig offentliggjort at anbudskonkurransen om leveranse av seks rammestyrte dumpere er vunnet av Nasta AS.

Larviksbedriften er importør og forhandler av dumpere fra den Sør-afrikanske produsenten Bell Equipment. Modellen som ble valgt er Bell B25E, en dumper med nyttelast på 24 tonn. Anleggsdumperen er tillatt i bruk på vanlig vei, noe som forøvrige var et av mange kriterier som måtte oppfylles, skriver Nasta i en pressemelding.

Anleggsdumperne, blir å finne ved landslinjene ved Sam Eyde – Blakstad, Kirkenes, Fauske, Os, Øksnevad og Solør. Skolene skal benytte dumperne til kjøretrening og mekanisk opplæring. Service og vedlikehold vil bli utført av elevene selv, i samarbeid med Nasta, skriver den norkse Bell importøren.

– Fremtidens maskinførere vil nå få inngående kjennskap til markedets mest moderne og kostnadseffektive rammestyrte dumpere. Som rendyrket dumperprodusent leverer Bell Equipment kvalitet til fingerspissene, et optimalt utgangspunkt for dumperundervisning”, sier Lars Engmark, salgssjef hos Nasta.

Produktansvarlig for Bell dumpere i Nasta, Kjetil Tveiten, er svært fornøyd med avtalen.

– Dumperne blir levert med full opplæringspakke og kursing for alle lærere. Vi vil også ha tett dialog og yte nødvendig brukerstøtte til de ulike skolene. Et allerede godt samarbeid mellom Nasta og mange videregående skoler vil med denne leveransen bli enda bedre, sier han.