<p>RIF har egen stand på Eliaden 2016, her representert ved Janne Grindheim, Terje Sauar og Bjørn Horn fra styret til ekspertgruppen for tekniske systemer.</p>

Mye folk på Eliaden-start

Tirsdag startet Eliaden på Lillestrøm med 6000 besøkende.

En av Norges største fagmesser innen energi, industri og elektroinstallasjon samlet flere besøkende på årets første Eliaden-dag, enn de to første dagene på Eliaden i 2014.

– Vi er godt fornøyde med besøkstallet, og det ser ut til at mellom 18.000 og 20.000 mennesker vil besøke årets messe, sier prosjektdirektør for Eliaden 2016, Svein Hjelmås til Byggeindustrien.

Får skryt

Han forteller også om mange positive tilbakemeldinger blant de 325 utstillerne.

– Mange mener at Eliaden i år har tatt en ny form med bedre organisering og markedsføring. Vi har for øvrig over 11.000 kvadratmeter arealer for årets utstillere, mot 8700 kvadratmeter i 2014, sier Hjelmås.

RIF-stand

RIF, som er en av stifterne som står bak Eliaden, har i år en egen stand på messen.

– Det er viktig for oss å få kontakt med ingeniørene i bransjen, blant annet for å orientere om hva de som er tilsluttet RIF holder på med. Det er viktig å utvikle faget vårt på vegne av medlemmene, sier styremedlem i ekspertgruppen for tekniske systemer i RIF, Bjørn Horn til Byggeindustrien.