Jostein Susort (Ettermarkedssjef FKRA), Jon Magne Torsteinbø (Salgssjef Traktor og redskap FKRA), Hallvard Vikeså (Direktør maskin FKRA), Erik Sollerud (Daglig leder PE), Jarle Kleppan (Salgsdirektør PE), Ole-Petter Holene (Servicedirektør PE)

Ny avtale mellom Pon og Felleskjøpet

Pon Equipment har inngått avtale med Felleskjøpet Rogaland Agder (FKRA) om salg av Cat kompaktmaskiner.

Avtalen vil tre i kraft 1. september og er tilsvarende den Pon Equipment inngikk med Felleskjøpet Agri i januar.

FKRA har med sine maskinsentre i Haugesund, Klepp og Kristiansand, i tillegg til verksted på Varhaug og Årdal opparbeidet seg en sterk posisjon innenfor landbruket.
FKRA vil fungere som en betydelig forsterkning av Pon Equipments egen salgsorganisasjon og med sine tolv maskinselgere forventes betydelig økning i salget av Cat kompaktmaskiner inn imot landbruk og landbruksentreprenører. FKRA vil også utføre service på disse maskinene, skriver Pon Equipment og Felleskjøpet i en pressemelding.

– Samarbeidet med Felleskjøpet Agri har allerede båret frukter, og flere salg av kompaktmaskiner er gjennomført og maskiner levert. Jeg er derfor veldig glad for å ha inngått denne avtalen med FKRA, sier daglig leder Erik Sollerud i Pon Equipment.

– For kunder innen landbruk er ofte traktor primærmaskinen og anleggsmaskiner sekundærmaskiner og vi tror at med posisjonen som FK har med John Deere traktorer og Cat anleggsmaskiner vil denne kundegruppen få det beste av det beste både når det gjelder både maskiner og service, fortsetter Sollerud.

Avtalen mellom Pon Equipment og Felleskjøpet Rogaland Agder er jobbet frem av daglig leder Erik Sollerud i Pon Equipment og direktør for maskindivisjonen, Hallvard Vikeså i Felleskjøpet Rogaland Agder.