Hovedverneombud Hans Kristian Solvold

SmartDok viktig hjelpemiddel for Harald Nilsen AS.

Harald Nilsen AS, Finnmarks eldste bygningsentreprenør, mener systemet SmartDok har ført til bedre dokumentasjon i arbeidet deres.

– Vi har jobbet med skjema/bilde-modulen i SmartDok en god stund nå, sier prosjektleder hos Harald Nilsen AS, Alf Christian Losvar i en pressemelding.

I skjema/bilde-modulen kan du ifølge firmaet fylle ut skjemaer og sjekklister på PC, mobil eller nettbrett, og legge til bilder. Når du sender sjekklistene havner de på rett prosjekt, slik at det blir enkelt for prosjektleder og HMS-leder å få oversikt over hva som er kontrollert og hvilke avvik som har oppstått.

– Bruken av sjekklistene er enkel og medfører en bedre dokumentasjon, sier prosjektlederen.

Hans Kristian Solvold er hovedverneombud hos Harald Nilsen AS og en aktiv bruker av Skjema/bilde-modulen. Han sier HMS aldri har vært enklere å følge opp.

– Min arbeidsdag som hovedverneombud har blitt enklere og mer effektiv. Alternativet som er penn, papir og arkivering tør jeg ikke tenke på en gang, sier han.

Solvold og selskapet har funnet mange bruksområdet for modulen.

– Jeg bruker den til vernerunden, der jeg blant annet tar bilder av hendelser og legger det inn. Jeg fører også inn rapport om uønskede hendelser (RUH), samt fører avvikrapporter inn i skjema/bilde-modulen. Basene hos oss fører sjekklistene, sier Solvold.

I SmartDok kan en enkelt også gjennomføre revidering av skjema, noe som skal gjennomføres årlig. Dette forsikrer deg at du alltid har siste versjon av skjema tilgjengelig.