Jan Hestås (t.v.) og  Jens Ove Klev.

Ny økonomidirektør i Kruse Smith

Jens Ove Klev (39) er ansatt som ny økonomidirektør i Kruse Smith.

Han kommer fra tilsvarende stilling i Knut Axel Ugland Holding i Grimstad. Klev er utdannet revisor og siviløkonom fra Universitetet i Agder og har bred erfaring som toppleder innen økonomi –og finansfaget.

Som økonomidirektør i et av Ugland-familiens private equity-selskaper har Klev skaffet seg innsikt og erfaring innen flere bransjer. Fra eiendom, via luftfart til varehandel og reiseliv. Han har på vegne av holdingselskapet bekledd sentrale styreverv i en rekke selskaper. Klev har også vært økonomidirektør i Metallkraft, økonomisjef i Egmont Holding og rådgiver i KPMG.

Spennende jobb i et unikt selskap
- Jeg søkte denne stillingen fordi jeg oppfatter Kruse Smith som et veldig solid og spennende selskap. En lederstilling innen økonomiområdet i et solid familieeid selskap representerer en sjanse jeg ikke kunne la gå fra meg. Jeg gleder meg til å bidra med min kompetanse og erfaring, sier Jens Ove Klev.

Attraktiv erfaring
- Jeg er svært fornøyd med at vi har fått med oss Jens Ove på Kruse Smith – laget. Han har attraktiv erfaring og kompetanse, både innen ledelse – og økonomifaget. Jens Ove representerer en ny generasjon ledere som skal bidra til å ta Kruse Smith videre, sier Jan Hestås, konsernsjef i Kruse Smith.

Jens Ove Klev erstatter Oddvar Omdal som går over i en nyopprettet stilling som finansdirektør i konsernet. Oddvar Omdal har vært ansatt i Kruse Smith i 40 år og har spisskompetanse innen finansiering, likviditetsstyring, skatt og avgifter.