Elektro Installatør gr.L/avd. leder

Rett Bemanning ble etablert i 2003 og vår kjernevirksomhet er formidling av vikarer til næringsliv og offentlige virksomheter, samt rekruttering til faste stillinger. Vårt mål er å være bransjens beste arbeidsgiver og partner ved å ha fokus på lokal kunnskap og personlig oppfølgning av både vikarer og kunder. Våre kontorer har med sin lokale tilknytning god kjennskap til sitt nærområde. Dette gjør at Rett Bemanning kan ha et nært samarbeid med både kunder og vikarer hvor vi finner tilpassede løsninger som passer best for deg og dine behov. Rett Bemanning er din partner for rett person på rett sted til rett tid.

FirmaRett Bemanning
FylkeMøre og Romsdal
StedVågland i Halsa
Søknadsfrist18.03.2016

Lyst å drive Elektriker avdeling med et etablert og stabilt firma i ryggen?

Søker en elektroinstallatør for kunde til sin virksomhet på Vågland i Halsa kommune. Firmaet driver i hovedsak med installasjoner og vedlikehold av bolig og næringsbygg av ulik art, men leverer også en del styringsenheter for ulike produkt til f.eks oppdrettsnæringen. Firmaet som er et håndverkerfirma, har også bygg avd. og rør avd. med pr. dato, 7 ansatte. Søsterbedrift driver handelsvirksomhet med hovedtyngde på bygg og jernvare. Har samme lokasjon og firmaene har felles administrasjon.

Ønsker en person som kan arbeide selvstendig og lede andre. Oppgaven blir å ha ansvar for og videreføre eksisterende virksomhet samt gradvis bygge opp avdelingen. Avdelingen har siste tiden vært lavt bemannet og eksisterende installatør er gått over til AFP pensjonsordning.

Arbeids- og ansvarsområder:

- Videreføre eksisterende virksomhet samt gradvis bygge opp avdelingen

- Installasjoner og vedlikehold av bolig og næringsbygg av ulik art

- Kundebehandling

- Kundeoppfølging

- Planlegging, ledelse og oppfølging av prosjekter

Kvalifikasjoner:
-
Elektroinstallatør gr. L

- Førerkort kl. B

- Gode muntlig og skriftlig evner i norsk/skandinavisk.

Ønsket erfaring og kunnskap:

- Erfaring innen bygg og anlegg

Personlige egenskaper:

- Arbeide selvstendig og lede andre

- Strukturert

- Gode kommunikasjon og samarbeidsevner

Interessert?

Synes du dette høres interessant ut og kunne tenke deg å vite mer om stillingene kan du kontakt med Bedriftsrådgiver Steinar Megård i Rett Bemanning AS på tlf 99 29 12 63

Send skriftlig søknad med CV, attester, skolepapir, kurs, sertifikat o.l. til sm@rettbemanning.no 

Vis flere stillinger: