Prosjekt- og byggeledere

Sonar Search & Selection er et rekrutteringsbyrå beliggende på Helsfyr i Oslo. Sonar ble opprettet i 2005 og består i dag av 12 dedikerte rekrutteringsspesialister med mange års erfaring i å finne riktig kandidat til jobben. Vi i Sonar har som mål å levere på kvalitet, kompetanse og tilstedeværelse innen rekruttering. Dette betyr at alle våre kunder og kandidater blir ivaretatt på en trygg og profesjonell måte gjennom hele rekrutteringssprosessen.

FirmaÅF Advansia
FylkeOslo
Søknadsfristsnarest

ÅF Advansia er ledende i Norge innen prosjekt- og byggeledelse av store, komplekse landbaserte bygg- og anleggsprosjekter. Vi er i dag 280 ansatte, de fleste med mastergrad innen bygg/tekniske fag. De aller fleste av våre medarbeidere jobber i team som representant for offentlige byggherrer i roller som prosjektledere og byggeledere. Vi har gjennom mange år videreutviklet vårt kvalitetssystem med utgangspunkt i praktisk erfaring fra prosjektene, og er sertifisert iht. ISO 9001, ISO 14001 og OHSAS 18001. Bærekraft, miljø og sikkerhet blir høyt prioritert. Vår siste medarbeiderundersøkelse bekrefter at du vil få høyt motiverte kolleger som opplever at de får brukt sin kompetanse og som ser at de får gode muligheter for videreutvikling i et positivt og faglig sterkt arbeidsmiljø.

For tiden bidrar vi i prosjekter som Kampflybasen Ørlandet, OSL-T2, Campus Ås, nytt Munch-museum, Nye Deichmanske hovedbibliotek, LHL (Campus Gardermoen), rehabilitering av Stortinget samt flere utdannings- og idrettsbygg.

Til disse, og en rekke nye prosjekter innen både bygg og anlegg søker vi løpende etter Prosjekt- og byggeledere byggeteknikk og anleggsteknikk, der de vesentlige oppgaver er:

  • Bistå oppdragsgiver/byggherre innen prosjekt-/byggeledelse
  • Administrativ og faglig kvalitetsoppfølging
  • Kvalitetssikre prosesser med hensyn til økonomi, tid og kvalitet
  • Ansvarlig for fremdrift og økonomi i prosjektene
  • Kontrakts- og enterpriseadministrasjon
  • SHA og miljøoppfølging iht. vårt miljøstyringssystem

Som prosjekt-/byggeleder hos ÅF Advansia forventes utdannelse på universitetsnivå. Videre ønskes erfaring fra administrativt og praktisk prosjektarbeid og fra byggeplass. Det forventes god innsikt i det aktuelle fag, samt til gjeldende standarder og forskrifter. Byggeleder skal bistå oppdragsansvarlig i å ivareta byggherrens ansvar mht så vel fremdrift som økonomi.

Du har pondus og gjennomslagskraft for å kvalitetssikre og kontrollere entreprenører/leverandører, samt inneha forhandlingsevner for å takle evt motforestillinger. Du har også teft for mersalg og bygger tillit alle veier i prosjektet og i forhold til oppdragsgiver og kunder.

Du skal håndtere store og kompliserte prosjekter. Team og samarbeid er viktige verktøy sammen med vårt egenutviklede KS-system. Stillingene gir store muligheter og ikke minst egenutvikling i slike store prosjekter.

Vi imøteser din henvendelse. For evt spørsmål, ring vår rekrutteringsrådgiver Jean Lorange hos Sonar AS på tlf 48040606, jl@sonar.no

Søk stilling

Vis flere stillinger: