Husk Byggedagene i mars

Byggeindustrien har siden 2000, sammen med EBA og BNL, arrangert Byggedagene. 8. og 9. mars inviterer vi inn til årets utgave av Byggedagene - vårens viktigste samling for byggenæringen.

Arrangementet har bygget seg opp til å bli en viktig møteplass for næringen. Her treffes hele verdikjeden fra byggherrer, arkitekter, rådgivere, entreprenører og leverandører – i tillegg til representanter fra organisasjonene og myndighetene. Mange hundre personer deltar på arrangementet og er dermed i tillegg til en viktig arena for å få inspirasjon og ny kunnskap, en viktig møteplass for å treffe både gamle og nye bekjentskaper. Det er ikke få som har truffet fremtidige samarbeidspartnere på dette arrangementet opp gjennom årene.

Det er lagt opp til en rekke spennende innledere og debatter, hvor vi blant annet får høre mer om hvordan byggenæringen ser ut slik vi kjenner den i dag, hvor vi går - og ikke minst alle mulighetene som ligger innen bygg og anlegg. Viktige temaer er fremtidens arbeidsliv, verdiskaping, produktivitet samt at vi får høre flere av landets viktigste byggherrer snakke om sine strategier – i tillegg til mye annet.

Dag 2 er viet arbeidet rundt Bygg21 – og denne dagen har fått navnet 20 % i 2020, hvor bakteppet er gode og lønnsomme bygg over tid. Bygg21 har med seg Difi, Forskningsrådet, SINTEF og Innovasjon Norge på arrangørsiden.

Som vanlig blir Byggegallaen arrangert på kvelden under dag 1. Her blir det mye god underholdning og ikke minst utdeling av prisene Årets Bygg, Årets Anlegg og Årets Trebyggeri.

Arrangementet finner som vanlig sted på Radisson BLU Plaza Hotel i Oslo, hvor det også i år bli lagt opp til en utstilling i forbindelse med konferansen.

Se hele programmet og meld deg på her